PASTIS DE FREDOLICS, TROMPETES I XAMPIS
Amb aquesta recepta participo a “La recepta del 15”, del mes de novembre que organitzen Els fogons de la Bordeta i Xocolata desfeta.
INGREDIENTS
600 g de fredolics
200 g de barreja de trompetes i xampis2 patates
3 cebes tendres
Oli
Sal
1 massa brisa
PER LA BEIXAMEL
Llet
FarinaMantega
Sal
Pols de ceps
Netegem els bolets els trossegem, salpebrem i saltegem
amb una mica d’oli. Reservem
Pelem i tallem les patates primes,
confitar-les cobertes d’oli fins que quedin ben toves, quan les tinguem les
escorrem molt bé de l’oli i les posem sobre paper de cuina per acabar de
recollir el que els pugui quedar. Reservem
Pelem les cebes i les tallem a juliana molt
fina, les confitarem seguin els mateixos passos que amb les patates. Reservem
A un motlle per anar al forn preparem el
pastis, cobrim tot l’interior amb una massa brisa a sobre una capa prima de les
patates, una de ceba i una de bolets, repetirem fins que el tinguem ple i
sempre amb el mateix ordre.
muy bueno este pastel de setas de temporada
ResponEliminabuena aportacion a la recepta del 15
una abraçada
Un pastis que podem fer amb tots els bolets
EliminaUna abraçada
Hola Sion guapa tu
ResponEliminaCom sempre unes propostes de 10x10, aquest pastís t´el copio, val ?
mil petonets maca, Susanna
Si el proves ja amb diràs
EliminaPetons
Un trosset d´aquest pastís no em vindria malament per sopar.;-D
ResponEliminaEn tens un trosset reservat, jeje
EliminaPetons
Me encanta este pastel, tiene que estar muy bueno, me gusta tu blog acabo de conocerlo y tienes unas recetas muy interesantes, así que con tu permiso me quedo como seguidora y te invito a visitar mi blog.
ResponEliminaBesos
Cocinando con Montse
Esta muy bueno, gracias por tu visita, he pasado por tu bloc i tienes cosas muy interesantes, nos iremos viendo
EliminaBesos
És com una quiche de bolets però amb beixamel... que bona!
ResponEliminaEs una manera diferent de menjar-se els bolets
EliminaPetons
que bo!!! jo els fredolics només el faig servir per fer sopa, per truita o bé per barrejar amb patata
ResponEliminaptns
Aquesta es un altre manera de preparar-los
EliminaPetons
Quin pastís més hermós i amb molt de sabor!
ResponEliminaMoltes gracies
EliminaPetons
Em fa molt bona pinta!!
ResponEliminaSembla com una quiche però amb beixamel!
ptns!!
Es més una quiche, però per els de casa es un pastis !!!
EliminaPetons
Aquesta si que es una senyora recepta amb bolets!! i que bons que són!! amb la beixamel és fantastica! petons
ResponEliminaEls bolets sempre son bons amb totes les preparacions
EliminaPetons
Quina bona pinta, aquesta quiche!!
ResponEliminaMoltes gracies
EliminaPetons
Molt semblant a una quiche oi? molt interessant el farcit amb patata i la beixamel ni parlar-ne!, amb tants bolets quedaria satisfeta, que bo!!
ResponEliminaCon he dit a Formules Culinàries, es una quiche amb beixamel, però per els de casa es un pastis de bolets
EliminaPetons
Caram quin senyor pastís.
ResponEliminaEn forma similar ho faig en truita, sense la beixamel, és clar, però aquesta ha de ser una gran alternativa.
Una abraçada.
Es una alternativa a la truita, o bé al remenat de bolets
EliminaUna abraçada
un pastís per talla-ne bocí rere bocí me l'imagino.. i el trobo delicios!!
ResponEliminaQuan comences a tallar i menjar, desapareix sense donar-te’n compte
EliminaUna abraçada
Quin pastís més bo!
ResponEliminaAixí com a peça grossa, per presentar-lo a talls o en tartaletes individuals en un pica-pica... aaaaiiiixxxx que ja m'hi trobo!!!
PTNTS
Dolça
T’agafo l’idea, la propera en tartaletes individuals
EliminaGracies i petons
Ostres, quina pinta que té! Ha de ser boníssim i molt gustós!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
Gracies a vosaltres per organitzar-ho
EliminaPetons
Boníssim! Una molt bona proposta!!!
ResponEliminaMolt bo! Una proposta que m' anoto perquè segur que ens agradaria molt.
ResponEliminaSi el proves crec que t’agradarà
EliminaPetons
M'agrada la proposta!!! un gran pastís!!!
ResponEliminaQuina bona pinta aquest pastís de bolets!!! mmm em ve de gust un mos!
ResponEliminaUna abraçada!