AMAGAT DE LLUÇ AMB VERDURETES
INGREDIENTS
2 lloms de lluç de 250 g c/u.
3 carxofesEspinacs frescos
1 tomàquet d’amanida
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Separem les fulles dels espinacs, llencem les
tiges. Seguidament les netegem i les escaldem durant uns segons, refredem-les
ràpidament amb aigua i gel.
Pelem les carxofes deixant nomes el cor, les
tallem ben fines fent encenalls. Per evitar que enfosqueixin les reservem
amb aigua i unes gotes de llimona.
Preparem una paella amb abundant oli, quan estigui
ben roent hi posem les carxofes fins que estiguin ben rosses. Quan les tinguem
les posem sobre paper absorbent.
Mentrestant preparem el tomàquet, el buidem de
llavors hi el tallem a cuadrets. Salpebrem i amanim amb un bon raig d’oli.
A una safata per anar al forn, posem el lluç,
salpebrem i el ragem amb un rajolí d’oli, deixem coure uns deu minut a 180º C.,
o fins que el tinguem al nostre gust.
Mentrestant a una paella amb oli saltem les
fulles d’espinacs . (Compta que esquitxem molt)
Per servir, posem el lluç, a un costat el
tomàquet, a l’altre la carxofa i les fulles d’espinacs per sobre.
El peix al forn acompanyat de verdures és sempre un bona opció. Aquesta, a més de bona, té una presentació molt vistosa.
ResponEliminaUna abraçada.
Es un altre manera de presentar el peix
EliminaUna abraçada
Gràcies per passar-te pel meu blog. Espero que facis les galetes de xocolata, no costen de fer i surten molt bones.
ResponEliminaSegueixo el teu blog.
Fins aviat.
*Pilar*
No tardaré a fer-les.
EliminaTambé t’aniré seguint
Petons
Té molta gràcia aquest lluç, així amagat... he he
ResponEliminaEs una presentació una mica diferent!!
EliminaPetons
Hola guapa!!!!
ResponEliminaQuina recepta més bona!!! Ara que és el temps de les carxofes li ha de donar un gustet impresionant al lluç...
M'ha agradat molt.
Ay, volía dir-te que he fet el teu pastís de llimona i formatge i que ha quedat deliciòs; i si tot va bé el publicaré la setmana que ve. Per cert, et fa cosa dir-me con et dius? Es que no se com dirigir-me a tú...
Petonets.
El lluç amb la barreja de verdures es gairebé en plat de festa.
EliminaCelebro que t’hagi agradat el pastis de formatge
Petons Sión
Se ve delicioso!!....ademas sanisimo.......Abrazotes, Marcela
ResponEliminaEstaba muy bueno
EliminaBesos
El lluç amb aquestes verduretes... quin plat més sa!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Sa i bo, he he
EliminaPetons
Un plato muy rico y una bonita presentación con las verduras y ese toque que da las alcachofas.
ResponEliminaPetons i bon cap de setmana.
Un plat bo i acolorit
EliminaPetons
buen acompañamiento para esta merluza y queda un conjunto genial
ResponEliminabon cap de setmana parella
Moltes gracies
EliminaUna abraçada
un plat deliciós i gustós, tens un bloc fantàstic ens quedem per aquí i et convidem a visitar el nostre http://elmagoylabruja.blospot.com
ResponEliminauna abraçada
Moltes gracies per les floretes !!!
EliminaT’aniré seguint tens coses molt interessants
Petons
Quina presentació més encertada, entra per la vista!! La veritat, t'ha quedat genial (i no es piloteig)
ResponEliminaPer cert, els meus amos t'han deixat un petit premi al meu raconet ;)
Moltes gracies per la floreta !!!!
EliminaTambé moltes gracies per haver pensat amb mi!!!
Petons
Jo també tinc el llibre i ja he fet alguna recepta ;)
ResponEliminaM'encanten els plats de peix així de vistosos!
En el llibre surten unes receptes molt interessants i bones
EliminaPetons
Una opció saludable i molt bona.
ResponEliminaSaludable, bona i vistosa
EliminaPetons
Te molta gracia el plat amb el lluç amagat, a més una recepta molt saludable. Petons
ResponEliminaEs que gairebé esta amagat he he he
ResponEliminaPetons