PLATILLO MAR I MUNTANYA
INGREDIENTS
1 k calamarsons
2 cebes grosses1 tomàquet madur
1 got de cervesa
Sal
Pebre negre
Oli d’oliva
250 g. rovellons
PER PREPARAR LES MANDONGUILLES
250 g botifarra crua
1 ou 1 all
Pa ratllat
Farina
Netegem els calamarsons, sense separar-ne les
ales, els donem la volta perquè ens quedin a dintre, salpebrem i reservem.
A una cassola posem oli per confitar les cebes
que tindrem tallades en juliana, les espolsem amb una mica de sal i deixem a foc suau, quan
comencin a enrossir hi aboquem el tomàquet que tindrem ratllat, remenem i deixem
coure el conjunt fins que el tinguem al nostre gust.
Quan tinguem la ceba i el tomàquet al punt,
posem els calamarsons i les seves potes, quan comencin a deixar anar l’aigua
remenem, posem la cervesa i esperem a que s’hagi evaporat l’alcohol. Reservem
Per preparar las mandonguilles, traiem la pell
a la botifarra i la posem a un bol, afegim l’all pelat i triturat, l’ou remenem
molt bé el conjunt, espolsem-hi una mica de pa ratllat i tornem a remenar.
Anirem fent les mandonguilles, m’agrada
fer-les petitones, passem per farina i fregim una mica.
Quan les tingues totes fregides les aboquem a
la cassola on tenim els calamarsons, deixem a foc moderat perquè es confitin
molt lentament.
Aquest es el moment de posar-hi els rovellons
que ja tindrem nets, salats i tallats a trossos, donem unes voltes i deixem
coure tot el conjunt fins que ho tinguem ben amalgamat i al nostre gust. Si la
salsa ens quedes molt espessa podem posar-hi una mica d’aigua.
quina divinitat hummmmmmmmmm
ResponEliminaMoltes gracies
EliminaPetons
Como me gustan estos platos......se ve delicioso!........Abrazotes, Marcela
ResponEliminaCelebro que te guste
EliminaBesos
quin plat més bo, Sión!! Gairebé m'arriba la flaire d'aquests rovellons
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Tot estava bo però els rovellons Ummm
EliminaPetons
Que bons que són aquests "platillos" a casa ens agraden molt.
ResponEliminaEn un sol plat tens molts sabors combinats
EliminaPetons
Ja sabeu que m'encanten els mars i muntanya!
ResponEliminaAquest cop m'heu encertat molt el gust. Boníssim!
Celebro haver-te encertat el plat al teu gust.
EliminaPetons
Amb calamarsons no els he barrejat mai els bolets! Ho provaré que aquest any n'hi ha molts!!! Petons
ResponEliminaEl conjunt queda molt bé i els rovellons acaben de donar-li el punt final
EliminaPetons
Un mar y montaña de categoria,estos platos me encantan!
ResponEliminaBesets.
Son uns plats molt agraïts
EliminaPetons
Com sempre un plat atractiu i no complicat de fer.
ResponEliminaL'altre dia en una xerrada que feia de temes 2.0 i dinàmica de blogs, mostrant el meu vaig fer un clic al vostre enllaç. I com eren quasi les 20h, la gent al veure en pantalla gegant els vostres plats, salivava de mala manera... :)
Salut..!
Un plat fàcil de fer amb un resultat sorprenent.
EliminaGracies per mostrar el bloc i els meus plats, celebro que us fessin salivar.
Una abraçada
Un platillo brutal de bueno es una mezcla de sabores
ResponEliminaFantastica Sion
Una abraçada parella
Moltes gracies
EliminaUna abraçada
Hola Sión!! Caram quin platillo!!! El toc de la cervesa ha d'estar boníssim!
ResponEliminaCom estàs? El Miquel em va dir que estaves millor del braç, me n'alegro!
Ah! I teniu una neta guapíssima!! En vaig veure una foto mentre a l'avi se li queia la bava!! ;)
Molts petons i a veure si ens tornem a veure aviat! :)
Un platillo esplèndid, d'aquells per a sucar-hi pa.
ResponEliminaEnhorabona, Sión.
Una abraçada.
Quin plat més bó! Mar i muntanya i el toc de la cervesa! Espectacular! Una abraçada! Anna de retallsdecuina.cat
ResponElimina