CISTELLETS DE MUS DE CARXOFA
Aquesta es una recepta d’aprofitament, amb un resultat força sorprenent.
INGREDIENTS
Tiges de carxofes
Formatge mascarponeOli d’oliva
Sal
Pebre negre
Quan cuino carxofes d’alguna manera sempre
guardo les tiges a una bossa, quan en tinc unes quantes preparo aquesta mus.
Pelem molt bé les tiges i les tallem a
trossets, les posem a un casso amb aigua, unes gotes de llimona, un polsim de
sal i un de pebre negre, deixem coure fins que al punxar-les estiguin ben
toves. Les escorrem i deixem refredar.
Quan les tinguem fredes, les triturem ben fines i les barregem amb el formatge, si fes falta rectifiquem de sal i pebre.
Per servir, podem acompanyar amb torradetes de
pa o bé amb cistellets com aquests que vaig trobar a la botiga d’alimentació
d’Ikea fa uns quant dies.
quina idea més bona d'entrant! una proposta a tenir en conte, hauré de fer una llarga llista de propostes interesants!!
ResponEliminaMoltes gracies.
EliminaAra es el moment de començar a fer llista per les festes !!!!
Petons
Doncs escolta, per ser un plat d'aprofitament, té un aspecte del 10. Una abraçada !!
ResponEliminaMoltes gracies
EliminaUna abraçada
Que bonics!!! Per menjar d'una mossegada!!!
ResponEliminaUna abraçada, bonica!
Quan els tens davant, no pots parar jeje
EliminaPetons
Aquesta mus ha de estar boníssima.
ResponEliminaUna abraçada
L’has encertat esta molt bona
EliminaUna abraçada
molt bonas¡¡
ResponEliminauna abraçada
Moltes gracies
EliminaUna abraçada
Un altre aperitiu per apuntar a pendents...!!!
ResponEliminaPetonets.
Ara ja es hora de començar a fer llista, que venen les festes!!!
EliminaPetons
un aperitiu per tenir en compte pels apats de nadal! interessant, bo, sa i original! perfecte, vaja! petons
ResponEliminaCom li he dit a la Gemma, ara ja es hora de començar a fer llista, que venen les festes!!!
EliminaPetons
Quina cucada! M'agraden!
ResponEliminaMolte gracies
EliminaPetons
Què bé ja arriben les carxofes!!! Fa uns anys no les podia ni veure, no les havia provat, però ara sempre espero que arribi la temporada per poder-ne menjar!! I aquesta mousse ha de ser de luxe i a sobre aprofitem coses que normalment llencem, m'ha encantat!!!
ResponEliminaLa avantatge per aquesta mus es l’aprofitament, perquè la resta ens agrada molt, així ens ho podem menjar tot.
EliminaPetons
Unos bocaditos de lujo...que buenas!
ResponEliminaBesets.
Moltes gracies
EliminaPetons
Jo també les guardo, i les faig arrebossades, però el proper dia prepararé aquesta mus, que ha de ser deliciosa.
ResponEliminaNo les he provat mai arrebossades, la propera vegada les provaré de fer!!!
EliminaPetons
Això és deliciós...per picar i no parar. No he anat mai a la botiga d´IKEA...no sé, i perdoneu la meva ignorància, sembla que tenen delicatessens...
ResponEliminaTenen cosetes, una mica diferents, el problema es que avui en trobes i demà ja no. No té’n pots refiar mai.
EliminaPetons
Una bona idea de cara a Nadal. Tindré que guardar les tiges de les carxofes, encara que acostumo a fregir-les.
ResponEliminaPetons.
Jo normalment, les aprofito per fer-les així, també tindre que provar-les fregides.
EliminaPetons
Visca les receptes d'apriftament!
ResponEliminaHa de queda runa mousse molt gustosa i molt fina.
Es molt gustosa i fina.
EliminaPetons
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaUna pinta espectacular, i la carxofa trobo que és una verdura molt gustosa! Una cosa, quan dius la tija vols dir les fulles perquè el cor de la carxofa ja l'has utilitzat no?gràcies per endavant!
ResponEliminaUna pinta deliciosa! Una pregunta: la tija vols dir la part més dura?la que no és cor de carxofa oi? Gràcies!
ResponElimina