PEUS DE PORC AMB SALSA DE TOMÀQUET I ORENGA
INGREDIENTS
4 meitats de peu de porc
½ k tomàquets madurs2 cebes
1 cullerada sopera d’orenga en pols
Pebre negre molt
Sal
Oli d’oliva
El peus els compro cuits, però els faig un
petit bull per poder tenir una mica de brou per la salsa.
Els posem a una olla amb un petit polsim de
sal i de pebre, els cobrim d’aigua i els fem bullir a foc ràpid uns cinc
minuts, passat el temps els traiem i reservem el brou.
Tallem les cebes en juliana i les posem a una
cassola amb oli, les enrossim una mica i seguidament posem els tomàquets
tallats petits, salpebrem el conjunt, deixem fer xup xup fins que tinguem una
salsa espessa, triturem-la per que ens quedi ben fina, a mi m’agrada més
La tornem a la cassola, posem els peus, afegim
l’orenga i un got del brou dels peus,
deixen coure uns deu minuts a foc lent, si fes falta rectifiquem de sal
i pebre, si ens queda molt espès posem una mica més de brou.
Si els deixem reposar un dia, son molt més
bons.
a cas en mengem forces vegades peus de porc, aprofito els que hi tiro al caldo per fer-los després.
ResponEliminaAmb tomàquet queden molt bons
ptns
I tant que queden bons.
EliminaPetons
Poques vegades he menjat peus de porc, però si ho fés, sense cap mena de dubte ho faria a casa teva!, aquesta cassoleta ha de fer una oloreta.... Un petonet, guapos!
ResponEliminaSi els vols provar, ja saps nomes ten que avisar-me jejeje
EliminaPetons
me encantan los peus de porc, y esta version tienen que estar para chuparse los pies del ministro ja,ja
ResponEliminabon cap de setmana
Queden molt bons i es una manera fàcil de preparar-los
EliminaUna abraçada
M'agraden molt per`+o no en faig... hauré de provar!fan bona pinta!
ResponEliminaEs d’aquells plats que els fas molt de tant en tant, encara que t’agradin
EliminaPetons
Uns peus ben bons.
ResponEliminaJa sabeu que a mi no m'agrden els peus de porc, però reconec que aquests guisats ara que comença el fred vénen molt de gust. Una bona llesca de pa i a disfrutar!
ResponEliminaSento no haver-te encertat el plat, però un dia es un dia.
EliminaPetons
Fa anys que no menjo peus de porc. Recordo, la primera vegada que vaig convidar als meus pares i els meus sogres a menjar a casa, fa una pila d'anys, no se'm va ocorre altre cosa que fer peus de porc. Eren boníssims però al meu sogre li vaig acabar fent uns bistec. Crec que és un plat difícil, que no agrada a tothom, o t'agrada molt o ho detestes. A mi m'encanten! N'hauré de fer i donar-ho a provar als meus fills.
ResponEliminaGràcies per la recepta.
Com molt bé dius es un plat que no agrada a tothom, el meu marit desprès d’una pila d’anys el vaig convèncer que els proves i ara li agraden tant com a mi, però amb els meus fills ha estat impossible, per més que he provat no els poden ni veure.
EliminaPetons