CANYETES AMB MARISC
INGREDIENTS
1 làmina de pasta de full
250 g de musclos
3 barretes de Surimi
6 llagostins
1 ou dur
1 ou
Maionesa
Tallem la làmina de pasta de full a rectangles
d’uns 5 x 3 cm., en pintem la meitat amb ou batut, a sobre en posem un altre i
tornem a pintar, farem el mateix amb tots.
Els posem a una safata per coure’ls al forn
que ja tindrem preescalfat a 180º C. durant uns 8-10 minuts o fins que el
tinguem al nostre gust.
Obrim els musclos al vapor com tinguem costum
de fer-ho. Quan els tinguem cuits el traiem de les valves, els tallem a
trossets i reservem.
Tallem a trossets les barretes de Surimi i
reservem.
Bullim els llagostins, els pelem, els tallem a
trossets i reservem.
Pelem i tallem l’ou dur a cuadrets petits i
reservem
Posem tots els ingredients que tenim preparats
a un bol, posem maionesa i barregem molt bé perquè ens quedin tots els
ingredients ben amalgamats.
Quan tinguem els mil fulls freds els obrim per
la meitat i farcim amb el preparat.
Aquesta recepta la vaig veure al blog Juego de
Sabores, però esta adaptada al meu gust.
aquests canapes són genials per picar i no parar oi? petons
ResponEliminaM'encanta la idea de la presentació, amb la pasta de full tallada en format mini.
ResponEliminaEl farcit ha de quedar molt bo!
Que bones, aquestes canyetes!! A mi el surimi m'encanta, amb coses fredes el posaria a tot arreu! ha ha ha. La pasta de full hi queda molt bé, en aquesta recepta! Petons
ResponEliminaQuin aperitiu més bo!!! li traiem profit a la pasta de full, ens va genial, oi? petó
ResponEliminaUna delícia de tapa amb una presenació d'allò més cuca
ResponEliminaPetonets
Quin goig que fan aquestes canyetes, me les apunto!
ResponEliminaAquesta tapa l'hauries de presentar al Memòries d'aquest mes...qué bona! Petons!
ResponEliminaReament té una pinta deliciosa! I a nosaltres ens encanta la pasta de full!
ResponEliminaBona aportació el memòries!
Aquesta queda apuntada!
http://joorengaitucanyella.blogspot.com.es/
uns tastes boníssims per l'aperitiu!!! Moltíssimes gràcies per les teves aportacions al Memòries. Petonets
ResponElimina