RAP AMB CLOÏSSES I PASTA NEGRE
INGREDIENTS
4
talls de rap gruixudets
½ k de cloïsses
Brou de peix
Espaguetis negres
1 all
1 cullerada de farina
Mantega
Crema de llet
1 bitxo de Caiena
½ got de vi blanc
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre molt
8 grans de pebre negre
Traiem l’ós dels talls de rap i deixem els medallons
ben polits.
Bullim la pasta com ens aconselli el
fabricant, quan la tinguem cuita la refresquem i reservem.
A una cassola posem oli d’oliva amb l’all
picat i el bitxo trossejat. Quan comenci a enrossir l’all, afegim la farina i
que cogui uns 3 minuts. Aboquem el vi, deixem reduir una mica, llavors
afegim-hi el brou de peix i els grans de pebre. Quan arrenqui el bull posem les
cloïsses i que coguin a foc viu fins que les tinguem obertes.
Un cop obertes, traiem les cloïsses de la
cassola i reservem.
A la cassola on em obert les cloïsses, amb el
brou que ens ha sobrat hi posem la pasta i els medallons de rap salpebrats,
passats uns 3 minuts donem la volta al rap, afegim un raig de crema de llet i
un tall de mantega, deixem coure uns 3 minuts més. En aquest punt posem les
cloïsses que tenim reservades, remenem molt bé perquè quedin tots els
ingredients ben incorporats.
Per servir, procurem posar la pasta al fons
del plat, a sobre el rap i les cloïsses.
Recepta de Martin Berasategui tunejada al meu
gust.
Quines ganes de tastar aquesta pasta negra!!!! Petons!
ResponEliminaSión i Miquel; Que ne´s de bo el rap, ja ho crec...¡¡¡ i amb aquestes cloïsses i aquesta pasta negra, no trobo paraules, la veritat¡¡
ResponEliminaSalutacions Miquel i Sión¡¡ :O) :O)
Un plat boníssim!! encara que jo el preferiria amb pasta normal en lloc de negra. La vaig tastar una vegada i no em va agradar.
ResponEliminaPetons
El rap m'agrada acompanyat de qualsevol altre ingredient! iamb pasta negre, boníssim segur...
ResponEliminaPetonets.
Un tuneig molt encertat
ResponEliminaMuas