MANDONGUILLES FUMADES DE CONILL AMB PÈSOLS
INGREDIENTS
½ conill trossejat
100 g de cansalada fumada
2 cebes petites
2 grans d’all
250 ml de cervesa
5 g de ceps deshidratats
1 ou
Farina
1 tomàquet madur
200 g de pèsols
Sal
Pebre negre
Nou moscada
Oli d’oliva
A un bol amb aigua tèbia posem a rehidratar
els ceps.
Tallem a tires la cansalada fumada i la daurem
a una cassola amb un xic d’oli, la traiem i amb el mateix oli daurem els trossos
de conill. Un cop els tinguem una mica daurats, els traiem i reservem a un
plat.
Posem una ceba i els alls tot tallat a la
cassola, deixem coure uns cinc minuts a foc suau; afegim la cansalada, les
porcions de conill i els ceps que ja tindrem rehidratats, reservant-ne l’aigua
de rehidratar-los, amanim amb sal, pebre i un polsim de nou moscada, cobrim-ho
amb la cervesa i l’aigua dels ceps que hem reservat. Deixem coure uns vint
minuts.
Retirem la cassola del foc, traiem el conill,
la cansalada i els ceps reservant els suc de la cervesa.
Desossem el conill i piquem ben fina la carn, així
com la cansalada i els bolets, afegim-hi l’ou i anirem pastant fins que quedi
tot ben barrejat.
Formem unes mandonguilles, les passem per
farina i fregim en una paella amb bastant d’oli, quan es compactin i agafin una
mica de color, les traiem i reservem.
A un altra cassola, fem un sofregit amb
l’altra ceba i el tomàquet madur, afegim-hi el suc de la cocció anterior de la
cervesa. Posem-hi els pèsols, deixem coure a foc baix durant uns deu minuts.
Posem-hi les mandonguilles i deixem coure al conjunt uns quinze minuts més.
quina pasada tenen que esta de vici
ResponEliminaSión i Miquel; Unes mandonguilles, força elaborades, encara que el resultat es veu de, mossegada¡¡
ResponEliminaSalutacions Miquel i Sión¡¡ :O)
he menjat de pollastre, de vedella, de porc, de marisc, de peix....però de conill mai a la vida, segur que estan ben bones
ResponEliminaUmmmmmm !! això ha d'estar bonissim.
ResponEliminaQue buena combinacion con la carne del conejo,una carne muy sana.
ResponEliminaUna abraçada
bones, molt bones.... i així mengen conill sense saber-ho!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
M'ha agradat el fet de coure primer la carn abans de fer les mandonguilles. El plat ha de ser exquisit.
ResponEliminaUna abraçada.
Doncs no n'he fet mai de carn de conill! també és ben original fer-les amb la carn ja cuita! s'haurà de provar!
ResponEliminaAquestes amb la carn de conill rostida abans guanyen molt !!
EliminaPetons
Bona idea, això d'afegir-hi la cansalada fumada! El que no he fet mai, és elaborar les mandonguilles amb la carn ja cuita, ho haurem de provar a casa. Petons!
ResponEliminaAmb la carn de conill crua queden molt soses, però ja rostida i la cansalada fumada son una delícia!!!!
EliminaPetons
Quina delicia!!!! Ho provaré seguríssssim!
ResponEliminaQué divertit i apropiat el nom de la recepta! Petons!
ResponEliminaQue bones!!!!!
ResponElimina