LLAGOSTINS A LA GESPA
INGREDIENTS
10 llagostins
150 g d’espinacs
1 ceba tendra
25 g de pols d’ametlla
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Dels llagostins en separem les cues que els hi
traurem la pell. Els caps els premem amb els dits sobre un bol per recollir-ne
el suc.
Posarem les cues a macerar amb el suc que hem
tret dels caps, durant una mitja hora, salpebrem.
Per a la gespa:
A una paella amb una mica d’oli confitem la
ceba tendra tallada petita, fins que la tinguem transparenta.
Posem una olla amb aigua al foc, quan arrenqui
el bull escaldem els espinacs durant 30 segons, escorrem i reservem.
Al pot de la batedora posem la ceba confitada,
els espinacs, la pols d’ametlla i un raget d’oli, triturem fins que tinguem una
pasta espessa, salpebrem.
Saltegem les cues dels llagostins que ja tenim macerades,
amb unes
gotes d’oli.
Per servir, al fons del plat pintarem amb la
pasta d’espinacs, a sobre els llagostins, també podem acompanyar amb un gotet
amb més pasta d’espinacs.
que chulada i que bo
ResponEliminaMoltes gracies
EliminaPetons
El nom es divertidissim, és un plus total a la recepta XDDD
ResponEliminaEs que estan prenen el sol a la gespa, hehehe !!!!!
EliminaUna abraçada
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaAquesta idea de la gespa em sembla genial! Quina combinació de gust i de colors....immillorable presentació!
ResponEliminaquina pinta!! es genial la idea! i la combinacio en boca també! petons
ResponEliminaQuina gràcia, això de la gespa.. ha ha ha. Ha de ser molt gustós, aquest plat.
ResponEliminaQue original! Ens la explicaries al programa de ràdio? No trobo com contactar-te!
ResponEliminapagesosdeciutat@gmail.com
Gràcies!
jejeje... m'agrada la recepta, i m'agrada el nom que li heu posat!
ResponElimina