PIZZES VARIADES
Amb aquestes quantitats en varen sortir dues
de cada farcit, que un cop tallades per la meitat vam poder provar-les totes.
INGREDIENTS PER LA MASSA
300 g farina especial per pizza
2 cullerada sopera d’oli d’oliva verge extra
12 cullerades soperes d’aigua
Un polsim de sal
A un bol barregem la Farina Especial Pizza i
la sal, ja que porta el llevat incorporat. Posem l’aigua i remenem amb una
espàtula durant un minut. Posem l’oli i amassem a mà sobre el marbre, durant uns dos minuts.
Tapem la massa amb un drap, la posem a un lloc
temperat i esperem uns vint-i-cinc minuts.
Mentrestant preparem els farcits.
Passat el temps de fermentació de la massa, dividim
la massa per la quantitat de pizzes que vulguem preparar, estirem cada porció a la mida que ens
agradi ( a mi m’agrada molt prima), posem la pizza a una safata pel forn folrada de paper sulfuritzat,
posem una capa de tomàquet ratllat, unes gotes d’oli d’oliva i el farcit.
INGREDIENTS PER LES PIZZES
3 talls de bacó fumat
2 calçots
3 talls de bull negre
2 cebes tendres
1 llauna de tonyina amb oli
Olives farcides
150 g de xampinyons
Uns talls de xoriç
2 tomàquets madurs
Oli d’oliva
Sal
Formatge ratllat
Orenga
PIZZA DE BACÓ I CALÇOTS
Tallem els calçots a rodelles i els saltegem
amb una mica d’oli.
Tallem el bacó a talls petits.
Amb el curro estirem una porció de la pasta,
suquem amb tomàquet i escampem els ingredients del farcit.
Espolsem amb formatge ratllat i orenga.
PIZZA DE BULL NEGRE I CEBA TENDRE
Tallem en juliana les cebes tendres i les
saltegem amb una mica d’oli.
Tallem els talls de bull negre a trossets.
En farcir-la seguirem els mateixos passos que
a la anterior.
PIZZA DE TONYINA I OLIVES
Escorrem la tonyina del seu oli i amb la
forquilla l’escampem una mica.
Tallem les olives farcides per la meitat.
Seguirem els mateixos passos que a les
anteriors per farcir-la.
PIZZA DE XAMPINYONS I XORIÇ
Netegem els xampinyons, els laminem i saltegem
a una paella amb una mica d’oli.
Tallem el xoriç a trossets
També farem el mateix que a les altres per
farcir-la.
Portem les safates al forn que ja tindrem
prescalfat a 220º C, deixem coure uns deu minuts o fins que les tinguem al
nostre gust.
Ostres, qué bones!! A més senzilles, com ens agraden a casa (i els agrada a Italia, jejeje).
ResponEliminaTe'n recomano una que publicarem aviat al nostre racó, una pizza amb poma i bacó... espectacular com les teves!!
Petons!!
Cuina d'emergencia
http://cuinademergencia.blogspot.com
Semblen molt bones, Sión!! Els vostres amics segur que en van quedar contents! Jo també vaig fer pizzes abans d'ahir per sopar, ja les penjaré. és un àpat molt bo i divertit per fer de tan en tan, oi? Petons!
ResponEliminasi contemples tant els amics, no voldran marxar de casa teva!!!!!
ResponEliminaUna bona opció quan tens visites i sense embrutar gaire la cuina!
Petons
A mi les pizzes m'encanten!! i si només pogués triar-ne una...escolliria la de bacó i calçots, per provar com queden! m'ha semblat molt original! un petó!
ResponEliminaEs una muy buena solucion y al ser variadas quedan muy bien.Seguro que les encantarón
ResponEliminauna abraçada
Como todas me gustan,me pido un trocito de cada,,,tus amigos quedarian satisfechos con esta cenita tan buena.
ResponEliminaBesets.
oleee amb el variat de pizzes!! me les puc endur totes!?? petons
ResponEliminaRealment, les pizzes casolanes sempre són millors que les comprades, oi?
ResponEliminaI variant els gustos, tens un sopar informal pels amics que té l'èxit assegurat.
Bull negre i ceba tendra...una combinació per embogir...sense desmerèixer totes les altres...quina sort els teus amics! Petons!
ResponEliminaLas probaba todas jejeje
ResponElimina