AMANIDA AMB CREMA D’ANXOVES I PERNIL D`ÀNEC
INGREDIENTS
Anxoves amb oli
Formatge cremós
Oli d’oliva
Mostassa
Aigua mineral
PER A LA VINAGRETA
Vinagre de xeres
Oli d’oliva
PER A L’AMANIDA
Uns talls de pernil d’ànec
Amanida verda variada
2 ous
A un cassó, posem aigua i bullim els ous, com
tinguem costum de fer-ho.
Triturem les anxoves amb una mica d’aigua
mineral, i les passem per un colador fi. Afegim el formatge i la mostassa, un raig d’oli
i una mica d’aigua mineral. Tornem a triturar
perquè quedi una salsa ben homogènia i reservem a la nevera.
Per la vinagreta, barregem tots els
ingredients i reservem.
Per servir, al plat farem una base fina amb la
crema d’anxoves , a sobre posem l’amanida verda, el pernil d’ànec i rodanxes
d’ou dur.
Amanim amb la vinagreta.
La crema d'anxoves ha d'estar molt bona i li dona un toc diferent a una amanida.
ResponEliminaPetons.
Li dóna un toc deferent i molt molt bo!!!!
EliminaPetons
Una amanida fresca i elegant!! Sempre fas unes receptes amb una presentació de primera!!
ResponElimina
ResponEliminaSión i Miquel; Un complert ben majestuós amb la crema d'anxoves de ben segur per repetir-ho amb altres ocasions¡¡
Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)
A mi que m'agrada el salat...aquesta vinagreta m'ha fet la boca aigua... una abraçada!
ResponEliminaM'ha encantat la crema d'amxoves...la faré ben aviat Sion.
ResponEliminaPtnts
Dolça
M'ha encantat la crema d'amxoves...la faré ben aviat Sion.
ResponEliminaPtnts
Dolça
Te has marcado una ensalada de primera...me gusta tanto los ingredientes como la presentacion.
ResponEliminaBesets.
Mai he comprat pernil d´ànec, suposo que es pot preparar igualment amb pernil de porc...faré la teva amanida, m´ha agradat molt. Un petonet maca
ResponEliminaUna amanida 10!!! amb la cremeta d'anxoves quin gustasso, Sión! petons
ResponElimina