CREMA DE PASTANAGA AMB CALAMARSONS






INGREDIENTS

800 g de pastanagues
1 ceba
2 patates
6 calamarsons
Aigua
Oli d’oliva
Sal
Pebre blanc molt

Pelem i tallem les pastanagues a rodanxes, les patates a daus no massa grossos i la ceba a juliana, posem les verdures a una olla, salpebrem i les cobrim amb aigua i un raig d’oli d’oliva.

Portem l’olla al foc, deixem coure a foc lent, durant una mitja hora.

Passat el temps ho triturem, passem pel colador xines i rectifiquem de sal i pebre si fes falta.

Mentrestant hem netejat els calamarsons, tallem-los a rodanxes d’uns 3 cm. Salpebrem i saltegem les rodanxes a una planxa, fins que les tinguem al nostre gust.

Per servir: en un plat fondo posem la crema, escampem per sobre els calamarsons.

Podem servir-la semi freda o calenta, esta molt bona de les dues maneres.


Comentaris

  1. uhmmmmm como apetecen ya las cremas!! se me ha antojado para el medio día!! que rica!

    ResponElimina
  2. La crema de pastanaga m'agrada molt, i amb aquest "topping" tan original segur que queda un plat deliciós i ben complert!

    ResponElimina
  3. Ja saps que sóc fan de la crema de carbassa, i amb els calamarsons ben tendres, ha de ser un plat excepcional!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars