CREMA DE PASTANAGA AMB CALAMARSONS
INGREDIENTS
800 g de pastanagues
1 ceba
2 patates
6 calamarsons
Aigua
Oli d’oliva
Sal
Pebre blanc molt
Pelem i tallem les pastanagues a rodanxes, les
patates a daus no massa grossos i la ceba a juliana, posem les verdures a una
olla, salpebrem i les cobrim amb aigua i un raig d’oli d’oliva.
Portem l’olla al foc, deixem coure a foc lent,
durant una mitja hora.
Passat el temps ho triturem, passem pel
colador xines i rectifiquem de sal i pebre si fes falta.
Mentrestant hem netejat els calamarsons, tallem-los
a rodanxes d’uns 3 cm. Salpebrem i saltegem les rodanxes a una planxa, fins que
les tinguem al nostre gust.
Per servir: en un plat fondo posem la crema,
escampem per sobre els calamarsons.
Podem servir-la semi freda o calenta, esta
molt bona de les dues maneres.
uhmmmmm como apetecen ya las cremas!! se me ha antojado para el medio día!! que rica!
ResponEliminaLa crema de pastanaga m'agrada molt, i amb aquest "topping" tan original segur que queda un plat deliciós i ben complert!
ResponEliminaJa saps que sóc fan de la crema de carbassa, i amb els calamarsons ben tendres, ha de ser un plat excepcional!
ResponElimina