VERAT AMB CEBES I PASTANAGUES
INGREDIENTS
1 verat gros, d’uns 400 g
4 pastanagues petites
2 cebes
Oli d’oliva verge extra
Sal
Pebre blanc
Posem aigua al foc amb un polsim de sal, fem-li
arrancar el bull. Tirem-hi les cebes
pelades senceres, deixem bullir només 2 minuts.
En una safata pel forn, posem-hi les cebes que
acabem de pre-bullir, tallades de llarg a llarg en quatre trossos cadascuna. Posem-hi
també a la safata les pastanagues pelades. Amanim amb sal un xic de pebre i un
fil d’oli. Tapem la safata amb paper de plata i posem al forn que ja tindrem a
200 ºC durant 7 minuts.
Mentrestant polim els filets dels verats,
haurem de descarregar les espines de la panxa, de les vores i del mig del llom,
fent-hi un tall poc profund de dalt a baix i en forma de falca per retirar-ne
el rosari d’espines.
Salem els filets de verat, els tallem per la
meitat, els col·loquem ben repartits a la safata, sobre les cebes i les
pastanagues. Afegim-hi un fil d’oli, ara sense tapar amb el paper de plata.
Deixem coure uns 8 minuts també a 200ºC.
Ja podem porta la safata a taula.
Merhabalar, muhteşem uskumru çok severim. Ellerinize sağlık.
ResponEliminaSaygılar.
M'encanta! Super sana i gustosa, i fet al forn, que a mi m'encanta!
ResponEliminaAra a l'estiu val la pena aprofitar que el verat surt tan bo.
M'encanta el verat...i fet al forn surt molt bo!
ResponEliminaPtnts
Dolça