TORRE DE PERNIL DOLÇ AMB PERA I SALSA PEDRO XIMENES
INGREDIENTS
2 talls de pernil dolç d’un cm de gruix
2 peres llimoneres grosses
Reducció de Pedro Ximenes
Pebre blanc
Oli d’ oliva
Quan comprem el pernil dolç demanem que ens
facin els talls d’un centímetre de gruix. Amb l’ajuda d’un tallador de pastes,
tallem sis rotllanes d’uns 6 cm. de diàmetre, i reservem.
Amb el mateix talla pastes, tallem quatre
rotllanes de pera, també d’un centímetre
(retallem el cor i les granes), és important treure’n
els talls dels mig que són més grossos.
Les puntes d’haver tallat les rotllanes de
pernil dolç i de pera, tallem-les a daus, i els saltem en una paella ben
calenta amb un fil d’oli i una punta de sal i de pebre. Reservem
Marquem per cada cara, en una paella ben
calenta les rotllanes de pernil dolç, sense afegir-hi ni sal ni pebre, només
fregades amb unes gotes d’oli. Fem el mateix amb les rotllanes de pera, la
fruita fregada amb oli i salpebrada.
Al plat posem la torre de pernil dolç i pera
ben calent al centre del plat, amanim-ho amb la reducció de Pedro Ximenes,
escampem per tot el voltant els daus també calents
Recepta del llibre 100 PLAERS PER COMPARTIR DE
CARME RUSCALLEDA, adaptada al meu gust.
M'encanta el pernil dolç a la planxa i acompanyat de pera ha de ser boníssim.
ResponEliminaPetons!
oh, m'he quedat ben sorpresa amb aquesta combinació de pernil i pera... Imagino que la pera li ha de donar molt frescor al plat. I si la recepta és de la Ruscalleda, té l'èxit assegurat ;)
ResponEliminaúltimament m'ha agafat per deixar el gall d'indi i penjar pernil dolç! m'encanta! i aquesta torre segur que ha d'estar ben bona amb aquesta combinació! apuntada! petons
ResponEliminaUna combinació d'alçada! Petonarros!
ResponElimina
ResponEliminaSión i Miquel; Una torre de gustos i sabors molt ben adaptada.
Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)