SALMÓ A LA BRASA




Aquestes vacances vaig provar de fer el salmó a la barbacoa, amb un resultat fantàstic. Aquesta és la primera vegada però no serà pas l’ultima.

INGREDIENTS PER 2 PERSONES

½ kg de salmó
Sal
Oli d’oliva

Quan compro el salmó generalment en compro mig, una part per menjar-lo cuit i l’altra per preparar-lo marinat i fumat (la recepta la trobareu aquí).

Un cop ens han tret l’espina central i les dels costats queda molt polit.

L’esbaldim, el salem i l’untem d’oli abans de posar-lo a la graella, perquè no se’ns enganxi quan el portem al foc.

Quan tinguem el foc al punt òptim per courel, posem la graella i el deixem coure 20 minuts per cada costat.

Passat el temps el traiem de la graella i un cop al plat el ragem amb unes gotes d’oli.

En aquest cas la foto va anar abans que l’oli.





Comentaris

  1. Ostras Sión...aquesta la haig de fer!! A mi, el salmó, si no es marinat o fumat no m'agrada massa, però a la barbacoa, son paraules majors!
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. GEMMA al Miquel li passa el mateix que a tu, però així li encanta.
      Si el proves ja em diràs!!
      Petons

      Elimina
  2. Només el mengem marinat o fumat
    ...però segur que fet així ens encantaria
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Et dic el mateix que a la GEMMA, el Miquel si no es marinat o fumat no en menjaba, pero fet així li encanta. si el proves ja em dirás.
      Petons

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars