SALMÓ A LA BRASA
Aquestes vacances vaig provar de fer el
salmó a la barbacoa, amb un resultat fantàstic. Aquesta és la primera vegada
però no serà pas l’ultima.
INGREDIENTS PER 2
PERSONES
½ kg de salmó
Sal
Oli d’oliva
Quan compro el salmó generalment en compro
mig, una part per menjar-lo cuit i l’altra per preparar-lo marinat i fumat (la recepta la trobareu aquí).
Un cop ens han tret l’espina central i les
dels costats queda molt polit.
L’esbaldim, el salem i l’untem d’oli abans de
posar-lo a la graella, perquè no se’ns enganxi quan el portem al foc.
Quan tinguem el foc al punt òptim per courel,
posem la graella i el deixem coure 20 minuts per cada costat.
Passat el temps el traiem de la graella i un
cop al plat el ragem amb unes gotes d’oli.
En aquest cas la foto va anar abans que l’oli.
Ostras Sión...aquesta la haig de fer!! A mi, el salmó, si no es marinat o fumat no m'agrada massa, però a la barbacoa, son paraules majors!
ResponEliminaPetons
GEMMA al Miquel li passa el mateix que a tu, però així li encanta.
EliminaSi el proves ja em diràs!!
Petons
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaNomés el mengem marinat o fumat
ResponElimina...però segur que fet així ens encantaria
Ptnts
Dolça
Et dic el mateix que a la GEMMA, el Miquel si no es marinat o fumat no en menjaba, pero fet així li encanta. si el proves ja em dirás.
EliminaPetons
20 minuts per cada costat ?
ResponElimina