CREMÓS DE CIGRONS AMB ANXOVES
INGREDIENTS
½ kg de cigrons cuits
6 anxoves salades
Oli d’ oliva
Sal
Pebre blanc molt
Netegem les anxoves, posem els filets amb una
mica de vinagre durant uns deu minuts per treure’ls-hi el gust excessivament
salat. Passat el temps les esbaldim, eixuguem amb paper de cuina i les amanim
amb un bon raig d’oli i un polsim de pebre blanc.
Per aquesta preparació els cigrons són
comprats cuits i vaig demanar una mica del suc de coure’ls.
Posem a un cassó els cigrons amb la seva aigua
per escalfar-los. Quan siguin calents els posem al got de la batedora amb una
mica del suc, triturem fins que ens quedi un puré una mica consistent, si fes
falta podem posar-hi una mica més de l’aigua de cocció.
Per servir, al plat posem, un motlle l’omplim
de cremós de cigrons, posem uns filets d’anxova a sobre i acabem amb unes gotes
d’oli.
Aquest cremós es gairebé igual de bo tant fred, com calent.
me parece que debe estar muy rico!! adoro los garbanzos y la combinación con anchoas , me encanta!!
ResponEliminaCigrons com si fos un hummus, però amb unes quantes diferències i el afegit de les anxoes, m'agrada molt i es ben fàcil.
ResponEliminaPetons.
A mi també m'agrada... ! fa bona pinta!! petó
ResponEliminaQuin contrast més bo!! Me l'apunto, gràcies!
ResponEliminaAnna