AMANIDA AMB FORMATGE COMPTE I PERNIL D’ÀNEC
INGREDIENTS
Fulles d’escarola
Formatge Compte
Pernil d’ànec
Avellanes torrades
Vinagre balsàmic
Pebre blanc
Oli d’oliva
Sal
Partim les avellanes per la meitat, les posem
a un cassó amb oli d’oliva, un raig de vinagre balsàmic i un polsim de pebre
blanc. Deixem marinar unes tres hores.
Del pernil d’ànec en tallem uns talls prims,
els tallem a tires finetes i les partim per la meitat. Reservem (La recepta per
preparar-lo la trobareu aquí)
Quan comprem el formatge Compte, demanem que
ens els tallin d’un mig centímetre de gruix.
Quan hàgem de preparar el plat, netegem
l’escarola i l’amanim.
Al plat posem el cercle per emplatar, posem
una base amb formatge, a sobre unes tiretes de pernil d’ànec, l’amanida prement-la
una miqueta, uns taquets de formatge, més tiretes de pernil d’ànec i acabem amb
les avellanes marinades i ragem amb una cullerada del seu marinat. Retirem el
cercle amb compte i ja podem servir.
Que buena pinta¡¡¡, te encontre por casualidad y desde hoy tienes una seguidora mas, besos
ResponEliminaSi buena pinta y esta muy bueno!! Acabo de pasar por tu casa, tienes cosas muy apetecibles, desde ahora también te seguiré.
EliminaBesos