AMANIDA AMB FORMATGE COMPTE I PERNIL D’ÀNEC





INGREDIENTS

Fulles d’escarola
Formatge Compte
Pernil d’ànec
Avellanes torrades
Vinagre balsàmic
Pebre blanc
Oli d’oliva
Sal

Partim les avellanes per la meitat, les posem a un cassó amb oli d’oliva, un raig de vinagre balsàmic i un polsim de pebre blanc. Deixem marinar unes tres hores.

Del pernil d’ànec en tallem uns talls prims, els tallem a tires finetes i les partim per la meitat. Reservem (La recepta per preparar-lo la trobareu aquí)

Quan comprem el formatge Compte, demanem que ens els tallin d’un mig centímetre de gruix.

Quan hàgem de preparar el plat, netegem l’escarola i l’amanim.

Al plat posem el cercle per emplatar, posem una base amb formatge, a sobre unes tiretes de pernil d’ànec, l’amanida prement-la una miqueta, uns taquets de formatge, més tiretes de pernil d’ànec i acabem amb les avellanes marinades i ragem amb una cullerada del seu marinat. Retirem el cercle amb compte i ja podem servir.



Comentaris

  1. Que buena pinta¡¡¡, te encontre por casualidad y desde hoy tienes una seguidora mas, besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si buena pinta y esta muy bueno!! Acabo de pasar por tu casa, tienes cosas muy apetecibles, desde ahora también te seguiré.
      Besos

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars