CONJUNT DE SABORS
Aquesta tapa podríem dir que és de fons de
congelador, molt fàcil i bona. Aprofitant petites restes d’ingredients
preparats per altres receptes.
INGREDIENTS
2 trossos de potes de pop cuit
2 talls de cansalada a baixa temperatura
2 talls de botifarra negra
Petits xips de patata
Trossos de rovellons
La pota de pop la deixem descongelar, la
tallem a trossos d’uns 5 centímetres i reservem.
La cansalada cuita a baixa temperatura, la
tenia preparada i congelada la recepta la trobareu aquí.
Tallem la botifarra negre a la mida de la
resta d’ingredients.
D’una patata en tallem petites mitges llunes
amb l’ajut tallador. Les fregim i reservem.
A una planxa, enrossim una mica tots els
ingredients i els anem posem a la pedra per servir, acompanyats de les patates
i dels trossos de rovellons fets a la planxa l’últim moment.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada