VOLCÀ D’OU FERRAT AMB ROSSINYOLS
INGREDIENTS
4 ous
150 g de rossinyols frescos
1 porro
1 cullerada de farina
½ vas de crema de llet
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
100 g de bacó fumat
Netegem els camagrocs.
A una paella amb una mica d’oli, sufragui’m
els rossinyols i el porro tallat a rodanxes molt fines, deixem coure durant uns
minuts. Salpebrem-ho
A un cassó, barregem la crema de llet i la
farina, remenem bé fins que desapareguin els grumolls. Afegim aquesta barreja
al sofregit anterior dels bolets i coem els ingredients fins que tinguem la salsa ben lligada.
Quan comprem el bacó demanem que ens el tallin
ben prim. El passem uns segons per la paella, mentre estem preparant els ous.
Preparem l’ou ferrat com tinguem costum de
fer-lo.
Per servir al plat disposem primer els bolets
amanits amb la salsa, col·loquem l’ou ferrat a sobre i el bacó pels costats.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada