LLAMINERA DE PORC AMB SALSA CAÇADORA
INGREDIENTS
1 llaminera de porc
200 g de xampinyons
1 vas de brou fosc de carn
50 g de mantega
½ got de cervesa
Farina
4 cullerades de tomàquet fregit
2 grans d’all
Oli d’oliva
Pebre negre
Sal
A una cassola posarem 25 g de mantega i dues
cullerades de farina, remenarem fins que la tinguem enrossida, en aquest punt
afegim el brou fosc de carn, a poc a poc i treballant molt bé la farina perquè no
ens quedin grumolls.
Quan tinguem una salsa ben integrada, afegirem
el tomàquet fregit, salpebrem i deixem coure a foc lent durant uns quinze
minuts, remenant molt sovint. Reservem
A una paella saltegem els xampinyons amb una
mica de mantega i els alls picats, afegim la cervesa i deixem evaporar
l’alcohol.
Barregem els xampinyons amb la salsa que tenim
reservada i deixem coure tot el conjunt uns deu minuts més.
A una altra cassola enrossim per tots costats
la llaminera. Quan la tinguem daurada per
tots costats, la tallem a talls d’uns dos o tres centímetres, els posem
a la cassola amb la salsa i deixem coure fins que els tinguem al nostre gust.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada