PATATES FARCIDES DE PEUS DE PORC
INGREDIENTS
2 patates mitjanes
1 peu de porc (2 trossos)
3 cogombrets envinagrats
4 taperes
1 ceba tendra petita
100 g de brou
1 culleradeta petita de mostassa de Dijon
Oli de gira-sol
Pebre blanc
Sal
Pelem i tallem les patates de forma ovalada,
amb l’ajut d’un aparell per fer boletes, anirem buidant del centre.
Comprem els peus de porc cuits, per
desossar-los els emboliquem amb paper film i els posem al microones uns dos
minuts, llavors ens serà fàcil treure’ls els ossos.
Posem les patates a una cassoleta, cobertes
d’oli de gira-sol, la portem al forn que tindrem preescalfat a 160 ºC. Deixem
coure durant uns vint-i-cinc minuts.
Passat el temps les posem a un plat perquè
deixin anar l’excés d’oli que puguin portar.
Mentrestant a una paella amb oli, posem a
confitar la ceba tendra tallada ben petita. Afegim els cogombrets i les
taperes, també tallat tot ben petit. Passats uns moments afegim la mostassa, el
pebre i la sal.
Finalment afegim el peu de porc, tallats a cuadrets
d’uns 5 mil·límetres, i barregem molt bé tot el conjunt. Aboquem el brou i
deixem que redueixi a foc lent durant uns vint minuts.
Farcim les patates que ja tindrem ben
escorregudes d’oli, i les portem al forn durant uns vint minuts més. Ja les
tindrem a punt per menjar-nos-les.
Recepta de Martin Berasategui adaptada al meu
gust!!!
Els peus de porc és de les poques coses que no menjo, ho he intentat diverses vegades i no he pogut, ara bé, sé d'algú a aquest li encantarà.
ResponEliminaGràcies, Sion,
Una abraçada.
Celebro que a algú l'hi agradi, estan molt bones.
EliminaUna abraçada