PATATES FARCIDES DE PEUS DE PORC




INGREDIENTS

2 patates mitjanes
1 peu de porc (2 trossos)
3 cogombrets envinagrats
4 taperes
1 ceba tendra petita
100 g de brou
1 culleradeta petita de mostassa de Dijon
Oli de gira-sol
Pebre blanc
Sal

Pelem i tallem les patates de forma ovalada, amb l’ajut d’un aparell per fer boletes, anirem buidant del centre.

Comprem els peus de porc cuits, per desossar-los els emboliquem amb paper film i els posem al microones uns dos minuts, llavors ens serà fàcil treure’ls els ossos.

Posem les patates a una cassoleta, cobertes d’oli de gira-sol, la portem al forn que tindrem preescalfat a 160 ºC. Deixem coure durant uns vint-i-cinc minuts.

Passat el temps les posem a un plat perquè deixin anar l’excés d’oli que puguin portar.

Mentrestant a una paella amb oli, posem a confitar la ceba tendra tallada ben petita. Afegim els cogombrets i les taperes, també tallat tot ben petit. Passats uns moments afegim la mostassa, el pebre i la sal.

Finalment afegim el peu de porc, tallats a cuadrets d’uns 5 mil·límetres, i barregem molt bé tot el conjunt. Aboquem el brou i deixem que redueixi a foc lent durant uns vint minuts.

Farcim les patates que ja tindrem ben escorregudes d’oli, i les portem al forn durant uns vint minuts més. Ja les tindrem a punt per menjar-nos-les.

Recepta de Martin Berasategui adaptada al meu gust!!!



Comentaris

  1. Els peus de porc és de les poques coses que no menjo, ho he intentat diverses vegades i no he pogut, ara bé, sé d'algú a aquest li encantarà.
    Gràcies, Sion,
    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Celebro que a algú l'hi agradi, estan molt bones.
      Una abraçada

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars