GULES ARREBOSSADES




INGREDIENTS

1 paquet de gules
3 cullerades de farina
Oli d’oliva

Per poder arrebossar les gules molt bé les poso en una bossa de plàstic, així evitem que ens quedi massa farina enganxada a les gules.

Agafem la bossa, posem la farina i les gules, tanquem la bassa i remenem mol bé.

Obrim la bossa i les aboquem a una escorredora i sacsegem una mica per treure tota la farina sobrant. Salpebrem-les.

Posem una paella al foc amb una bona quantitat d’oli, quan el tinguem calent anirem posant grapadets de gules, les remenem amb una forquilla i quan les veiem enrossides les traiem i posem sobre paper de cuina, per treure l’accés d’oli.

Anirem seguint aquests passos fins que les tinguem totes cuites.

L’oli que ens ha sobrat ens serveix perfectament per altres plats de peix.

Font de la recepta blog Siseñor Siseñor

Comentaris

Publicacions populars