CASSOLETES AMB CONFITURA DE SÍNDRIA I EL SEU GRANISSAT
La
recepta de la confitura la podeu trobar aqui.
INGREDIENTS
Confitura de pell de síndria
1 làmina de pasta de full
Unes cullerades d’aigua
½ fulla de gelatina
Hidratem la gelatina i la barregem amb dues
cullerades d’aigua calenta per diluir-la.
Triturem 5 cullerades soperes de confitura de
pell de síndria, hi barregem la gelatina
hidratada i escorreguda, remenem molt bé.
Aboquem la barreja en una safata, és important
que quedi poc gruix, i la portem al congelador. Un cop congelat, raspem el
granissat amb una forquilla i tornem al congelador fins al moment de servir.
Estenem la làmina de pasta de full sobre el
marbre, tallem unes rotllanes d’uns 10 centímetres. Les punxem i pintem amb oli
pels dos costats.
A una flamera posada al reves, posem paper de
forn, la rotllana de pasta de full, paper i un altra flamera a sobre per què no
ens pugi la pasta de full. Les portem al forn que tindrem escalfat a 190 ºC,
deixem coure uns cinc minuts. Si fes falta deixem una mica més. Seguirem
aquests passos per totes les que vulguem fer.
Deixem refredar. Al moment de servir omplim
amb confitura de pell de síndria i una cullerada del granissat.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada