CASSOLETES AMB CONFITURA DE SÍNDRIA I EL SEU GRANISSAT



Aquesta és una recepta d’aprofitament, i que gairebé cada any preparo, ja que ens agrada força per acompanyar els formatges. Aquest cop també per fer-ne un postra.

La recepta de la confitura la podeu trobar aqui.

INGREDIENTS

Confitura de pell de síndria
1 làmina de pasta de full
Unes cullerades d’aigua
½ fulla de gelatina

Hidratem la gelatina i la barregem amb dues cullerades d’aigua calenta per diluir-la.

Triturem 5 cullerades soperes de confitura de pell de síndria, hi barregem la gelatina  hidratada i escorreguda, remenem molt bé.

Aboquem la barreja en una safata, és important que quedi poc gruix, i la portem al congelador. Un cop congelat, raspem el granissat amb una forquilla i tornem al congelador fins al moment de servir.

Estenem la làmina de pasta de full sobre el marbre, tallem unes rotllanes d’uns 10 centímetres. Les punxem i pintem amb oli pels dos costats.

A una flamera posada al reves, posem paper de forn, la rotllana de pasta de full, paper i un altra flamera a sobre per què no ens pugi la pasta de full. Les portem al forn que tindrem escalfat a 190 ºC, deixem coure uns cinc minuts. Si fes falta deixem una mica més. Seguirem aquests passos per totes les que vulguem fer.

Deixem refredar. Al moment de servir omplim amb confitura de pell de síndria i una cullerada del granissat.

Comentaris

Publicacions populars