XURRASCO DE XAI ROSTIT AMB HERBES
2 pit de xai (xurrasco)
2 cullerades d’herbes aromàtiques (romaní,
farigola, julivert)
3 grans d’all
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre molt
Rossinyols
Separem les tires d’os amb la seva carn.
Salpebrem, amanim amb un raig d’oli i posem els trossos a una safata pel forn.
Deixem coure a 120 ºC durant dues hores. Posem també al forn una altra safata
amb aigua, perquè generi vapor.
Mentrestant piquem molt menuts els grans d’all
i barregem amb les herbes picades i una mica d’oli, fins que fem una pasta.
Reservem
Per acompanyar he saltejat uns rossinyols que
hem trobat.
Quan tinguem gairebé daurades les tires de
xurrasco, les impregnem amb la pasta d’herbes i acabem de daurar a 220 ºC.
Per servir al plat posem unes tires de
xurrasco i acompanyem amb els rossinyols.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada