XURRASCO DE XAI ROSTIT AMB HERBES



INGREDIENTS

2 pit de xai (xurrasco)
2 cullerades d’herbes aromàtiques (romaní, farigola, julivert)
3 grans d’all
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre molt
Rossinyols 

Separem les tires d’os amb la seva carn. Salpebrem, amanim amb un raig d’oli i posem els trossos a una safata pel forn. Deixem coure a 120 ºC durant dues hores. Posem també al forn una altra safata amb aigua, perquè generi vapor.

Mentrestant piquem molt menuts els grans d’all i barregem amb les herbes picades i una mica d’oli, fins que fem una pasta. Reservem

Per acompanyar he saltejat uns rossinyols que hem trobat.

Quan tinguem gairebé daurades les tires de xurrasco, les impregnem amb la pasta d’herbes i acabem de daurar a 220 ºC.

Per servir al plat posem unes tires de xurrasco i acompanyem amb els rossinyols.

Comentaris

Publicacions populars