AMANIDA DE PÈSOLS, FAVETES I XAMPINYONS
2 cebes tendres
250 g de pèsols
desgranats
1 pot de favetes
petites
100 g de
xampinyons
Fulles d’escarola
Sucre
Sal
Oli d’oliva
A una paella amb
un raig d’oli posem la ceba tallada ben petita. Quan tinguem la ceba ben
transparenta afegim els pèsols, deixem coure uns tres minuts. Passat el temps
afegim les favetes escorregudes del seu oli.
Deixem tot el
conjunt al foc el temps just perquè totes les verdures estiguin ben calentes.
Afegir-hi un polsim de sal i un de sucre.
En una altra
paella amb oli, saltem els xampinyons trossejats, durant uns segons.
Netegem
l’escarola i l’amanim.
Per servir, en un
plat disposem les favetes i els pèsols amb els xampinyons saltats. Cobrim amb
les fulles d’escarola amanides i algun xampinyó més, acabem un raig d’oli.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada