AMANIDA DE PÈSOLS, FAVETES I XAMPINYONS



INGREDIENTS

2 cebes tendres
250 g de pèsols desgranats
1 pot de favetes petites
100 g de xampinyons
Fulles d’escarola
Sucre
Sal
Oli d’oliva

A una paella amb un raig d’oli posem la ceba tallada ben petita. Quan tinguem la ceba ben transparenta afegim els pèsols, deixem coure uns tres minuts. Passat el temps afegim les favetes escorregudes del seu oli.

Deixem tot el conjunt al foc el temps just perquè totes les verdures estiguin ben calentes. Afegir-hi un polsim de sal i un de sucre.

En una altra paella amb oli, saltem els xampinyons trossejats, durant uns segons.

Netegem l’escarola i l’amanim.

Per servir, en un plat disposem les favetes i els pèsols amb els xampinyons saltats. Cobrim amb les fulles d’escarola amanides i algun xampinyó més, acabem un raig d’oli.



Comentaris

Entrades populars