CARPACCIO DE RAVES AMB TÀRTAR DE SALMÓ FUMAT





INGREDIENTS

10 raves
200 g salmó marinat i fumat
5 cogombres agredolços
1 ceba tendra petita
Ous de mujol
Perles de vinagre de Mòdena i gingebre
Maionesa
Oli d’oliva

Del salmó marinat i fumat podeu trobar la recepta aquí al blog.

Al salmó l’hi traiem la pell i el tallem molt petit, el reservem a un bol.

Netegem els raves sense treure’ls-hi la pell, els tallem a rodelles ben primes i reservem coberts d’aigua fresca.

Tallem els cogombres a trossets molt petits, els barregem molt bé amb el salmó que tenim reservat.

De la ceba tendra utilitzarem el tronc per fer-ne rodelles petites. Reservem

Per servir, al plat fem una base rodona amb les rodelles dels raves, a sobre posem un cercle, l’omplim amb la barreja de salmó i cogombres, cobrim amb rodelles de ceba amanides amb unes gotes d’oli, i acabem amb una cullerada d’ous de mujol.

Sobre els raves escampem unes perles de vinagre de Mòdena i gingebre.





Comentaris

Entrades populars