CARPACCIO DE RAVES AMB TÀRTAR DE SALMÓ FUMAT
INGREDIENTS
10 raves
10 raves
200 g salmó marinat i fumat
5 cogombres agredolços
1 ceba tendra petita
Ous de mujol
Perles de vinagre de Mòdena i gingebre
Maionesa
Oli d’oliva
Del salmó marinat i fumat podeu trobar la
recepta aquí al blog.
Al salmó l’hi traiem la pell i el tallem molt
petit, el reservem a un bol.
Netegem els raves sense treure’ls-hi la pell,
els tallem a rodelles ben primes i reservem coberts d’aigua fresca.
Tallem els cogombres a trossets molt petits,
els barregem molt bé amb el salmó que tenim reservat.
De la ceba tendra utilitzarem el tronc per
fer-ne rodelles petites. Reservem
Per servir, al plat fem una base rodona amb
les rodelles dels raves, a sobre posem un cercle, l’omplim amb la barreja de
salmó i cogombres, cobrim amb rodelles de ceba amanides amb unes gotes d’oli, i
acabem amb una cullerada d’ous de mujol.
Sobre els raves escampem unes perles de
vinagre de Mòdena i gingebre.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada