VIEIRES A LA PLANXA AMB FAVETES I OLI DE GINGEBRE




INGREDIENTS
4 vieires
Favetes petites
Espàrrecs verds
Ous de Mujol
Gingebre
1 llima
Oli d’oliva
Sal

Pelem el gingebre, en ratllem dues culleres soperes, les aboquem a cassó amb oli d’oliva, el portem uns moments al foc, quan el tinguem, però no arribi a bullir el retirem, tapem i deixem infusionar fins que hagi refredat.

Dels espàrrecs verds separem les puntes, les bullim amb aigua i un polsim de sal durant 5 minuts, tot seguit els escorrem i refredem amb aigua i gel.

Bullim les favetes petites amb un pols de sal, quan comencen a bullir les deixem 3 minuts i refredem amb aigua i gel.

Quan les tinguem fredes i escorregudes, les posem a un bol amb la infusió de gingebre que haurem colat.

A una paella amb una mica d’oli, marquem les vieires pels dos costats, fins que les tinguem al nostre gust.

Per servir, a la clova de la vieira posem dues cullerades de favetes, a sobre posem una vieira, una cullerada d’ous de Mujol. Acompanyem amb els espàrrecs al centre del plat i amanim el conjunt amb l’oli de la infusió.




Comentaris

Entrades populars