VIEIRES A LA PLANXA AMB FAVETES I OLI DE GINGEBRE
INGREDIENTS
4 vieires
Favetes petites
Espàrrecs verds
Ous de Mujol
Gingebre
1 llima
Oli d’oliva
Sal
Pelem el gingebre, en ratllem dues culleres
soperes, les aboquem a cassó amb oli d’oliva, el portem uns moments al foc,
quan el tinguem, però no arribi a bullir el retirem, tapem i deixem infusionar
fins que hagi refredat.
Dels espàrrecs verds separem les puntes, les
bullim amb aigua i un polsim de sal durant 5 minuts, tot seguit els escorrem i
refredem amb aigua i gel.
Bullim les favetes petites amb un pols de sal,
quan comencen a bullir les deixem 3 minuts i refredem amb aigua i gel.
Quan les tinguem fredes i escorregudes, les
posem a un bol amb la infusió de gingebre que haurem colat.
A una paella amb una mica d’oli, marquem les
vieires pels dos costats, fins que les tinguem al nostre gust.
Per servir, a la clova de la vieira posem dues
cullerades de favetes, a sobre posem una vieira, una cullerada d’ous de Mujol.
Acompanyem amb els espàrrecs al centre del plat i amanim el conjunt amb l’oli
de la infusió.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada