AMANIDA AMB TERRINA DE CARN D’OLLA


 Després del dinar d’escudella i carn d’olla, he preparat aquesta terrina que un cop acabada i ben quallada n’ha sortit aquesta amanida i la resta al congelador per properes preparacions.

INGREDIENTS

Carn de gallina  
Carn de pollastre
Carn de vedella
Orella porc
Braó de porc
Pilota
Botifarra negra i blanca
3 fulls de gelatina
Enciam

Desossem totes les carns que ens han sobrat de la carn d’olla, tant les parts magres com les més gelatinoses. Traiem la pell a la botifarra negra i a la blanca.

Tallem totes les carns a talls grossos, les posem a un bol i les escalfem  al microones, amb un colleró de brou, després hi barregem els fulls de gelatina que tenim rehidratats, remenem molt bé perquè totes les carns s’inpregnin amb la gelatina.

Disposem un motlle tipus terrina, el folrem amb paper film transparent. Anirem posant tot el preparat de les carns, procurant que no quedin espais buits entremig.

Portem el motlle a la nevera, és recomanable deixar-li durant 24 hores abans de poder-lo menjar.

Tallem talls d’uns 2 centímetres i després els dividim a la mida que vulguem.

Netegem l’enciam, el tallem a tires i l’amanim, escampem per sobre els talls de la terrina i ja podem servir.

 

 

 

Comentaris

Entrades populars