CARPACCIO DE CARBASSÓ AMB PINYONS, PANSES I POLS DE PARMESÀ
1grapat de panses sense pinyol
1 grapat de pinyons
1 grapat de pinyons
1 tall de formatge parmesà
Fulles d’alfàbrega fresca
Sal
Oli d’oliva
Vinagre
Fulles d’alfàbrega fresca
Sal
Oli d’oliva
Vinagre
Esbaldim
el carbassó, ja que l’hem de preparar amb la seva pell.
El tallem amb la mandolina a talls més aviat prims. Els anirem col·locant al plat sobreposant-los fins que el tinguem ple.
Escampem per sobre les panses, els pinyons i l’alfàbrega tallada ben petita.
Preparem la vinagreta amb l’oli, el vinagre i la sal, remen perquè estiguin tots els ingredients ben integrats i amanim tot el plat.
Per acabar ratllem el formatge parmesà per sobre de tot el conjunt.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada