ROSTIT DE CUA DE VEDELLA I LLAMINERA DE PORC


INGREDIENTS  

1 cua de vedella 
1 llaminera de porc             
1 cabeça d’alls
1 ceba
2 tomàquets
1 cullerada de farina
Mig litre de cervesa
Oli                                
Sal,
Pebre negra                      

ACOMPANYAMENT

Patates
Xampinyons

Quan comprem la cua de vedella demanem que ens la tallin a tossos de la mida que vulguem.

La llaminera la tallem a rodelles d’uns 3 cm.

En una cassola, fregim les carns fins a tenir-les daurades. Reservem

En l'oli restant enrossim la ceba tallada en juliana, els alls i els tomàquets, després afegim la farina. Quan la farina està una mica daurada, posem les carns i la cervesa, deixar-la evaporar una mica, en aquest punt, tirem aigua fins a cobrir les carns, posem el foc a mitja potència, tapem i deixem cuinar durant una hora i quart aproximadament, vigilant de tant en tant, perquè no s'esgoti la salsa, si passés, podríem afegir una mica més d'aigua.

Passat el temps, traiem les carns i passem la resta pel colador xinès,.

Posem les carns un altra vegada a la cassola, amb la salsa, i prepararem l'acompanyament.

Les patates les pelem i tallem a trossos de la mida que més ens agradi, i les fregim fins que estiguin daurades. Reservem

Els bolets els netegem i els fregim amb una mica d'oli, en una paella. Reservem

Passat el temps de cocció de les carns, afegim a la cassola, les patates i els bolets que deixarem coure durant uns deu minuts tot el conjunt de la cassola, perquè s’amalgamin els sabors.

Aquest rostit és més bo fet un dia per l’altre.

 


 

Comentaris

Entrades populars