TORRADA AMB FORMATGE I FIGUES
Una tapa molt fàcil per acabar les figues que teníem a la nevera i acompanyar una cervesa.
INGREDIENTS
4 figues1 pebrot vermell
Formatge rul·lo de cabra
Pipes de gira-sol torrades
1 barra de pa
Mel
Pebre negre
Oli d’oliva
Sal
Escalivem el pebrot vermell, el pelem i el posem en un bol, amb un polsim de sal i un raig d’oli. Reservem
Esbaldim i tallem les figues en quatre trossos. Reservem
Tallem la barra de pa a trossos, els partim per la meitat, i els torrem un mica.
Sobre de cada tros de pa posem unes tires de pebrot vermell, a sobre i esmicolem el formatge, rul·lo de cabra, escampem unes quantes pipes de gira-sol, posem dos quarts de les figues, acabem amb un raig de mel i empolsinant amb una mica de pebre negre per sobre.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada