FAVETES AMB CALAMARSETS I LLAGOSTINS

 
INGREDIENTS
 
½ kg de favetes desgranades
300 g de calamarsets
8 llagostins
1 ceba tendra
1 vas de cervesa
Oli d’oliva
Sal

Les favetes com que eren molt petites, perquè no es desfessin en coure-les, els vaig donar un bull de 4 minuts i després descorre-les, les vaig posar amb aigua freda i glaçons.

Mentrestant pelen els llagostins, les cues les reservem a la nevera, i les pells posem a un cassó amb un raig d’oli, el portem al foc i les anirem aixafant, perquè deixin anar tota la substància. Afegim una tassa d’aigua i que bullir uns moments. Colem i reservem

Tallem la ceba tendra a trossets petits. La posem a una cassola amb un raig d’oli. Quan comença a transparentar hi afegim els calamarsets, perquè deixin anar la seva aigua.

Deixem coure uns 5 minuts.

Ara és el moment d’afegir les favetes a la cassola, la salsa dels caps dels llagostins i el vas de cervesa, remenem tot el conjunt i deixem coure fins que tinguem les favetes uns cinc minuts.

Passat el temps, salem les cues dels llagostins que tenim reservats a la nevera i els afegim a la cassola, donar un parell de voltes i ja podrem servir.

 




 

Comentaris

Publicacions populars