LLAMINERA DE PORC AMB SALSA D’OSTRES
1 llaminera de porc
2 cullerades de salsa d’ostres
100 g d’arròs Basmati
1 pastanaga
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Tallem la llaminera a rodanxes d’uns 3 cm, i després les partim en quatre trossos, així queden de mida mossegada.
Mentrestant tallem la carn, hem posat una paella al foc, perquè agafi força temperatura. Posem un raig d’oli i tots els trossos de llaminera, els enrossim per tots costats, de forma que quedin daurats, caramel·litzats per l’exterior i sucosos en l’interior. Després s’acabaran de coure amb la salsa.
En una olla amb aigua calenta i un polsim de
sal, bullim l’arròs basmati durant uns dotze minuts, quan el tinguem cuit
l’escorrem i l’escampem a una plata per servir.
A la paella que tenim la carn tallada a trossos hi aboquem les dues cullerades de salsa d’ostres, remenem molt bé perquè quedi molt ben integrada amb tota la carn. Escampem la carn i la seva salsa per sobre de l’arròs.
Acabem el plat amb unes floretes de pastanaga.
A la paella que tenim la carn tallada a trossos hi aboquem les dues cullerades de salsa d’ostres, remenem molt bé perquè quedi molt ben integrada amb tota la carn. Escampem la carn i la seva salsa per sobre de l’arròs.
Acabem el plat amb unes floretes de pastanaga.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada