BRAÇ DE CARABASSÓ FARCIT
Aquest és el típic braç de carabassó farcit que va recorre a les xarxes durant el mes d’agost.
Com que tenia un carabassó que no sabia que fer-ne m’he decidit fer-lo amb els ingredients que a mi m’han vingut de gust el resultat a estat molt bo.
INGREDIENTS
1
carabassó
1
ceba
100
g de cansalada curada
4
ous
Oli
d’oliva
Sal
Pebre
negre molt
PER
EL FARCIT
6
talls de pernil dolç
6
talls de formatge tendre
Un
bon grapat de formatge ratllat
Ratllem el carabassó i la seva en un bol. A una paella posem un raig d’oli i sofregim les dues coses.
Mentrestant triturem ben petita la cansalada i l’afegim a la paella amb el carabassó i la ceba.
Quan tinguem el conjunt sofregit. Reservem uns moments perquè refredi una mica.
A un bol batre els ous posem un polsim de sal, aboquem tot el preparat, barregem molt be, i posem a una plata pel forn folrada amb paper sulfuritzat.
Portem la plata al forn que tindrem preescalfat a 200 ºC, deixem coure uns 20 minuts, passat el temps comproven que està cuit, si no el deixem uns minuts mes.
Quan el tinguem cuit, escampem per sobre el formatge ratllat, després el cobrim tot amb el pernil dolç, i acabem cobrint tot amb el formatge tendre. Enrotllem tot el conjunt i el portem al forn uns 10 minuts. Ja el tindrem llest.
Deixem refredar i ja podem porta a taula.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada