AMANIDA AMB LLAGOSTINS, FORMATGE I AVELLANES
Unes
fulles d’escarola
Una mica de mostassa de Dijon
4 cull. soperes de vinagre de Xeres
12 cull. soperes d’oli d’oliva
1 grapat d’avellanes
1 formatge brie
Julivert triturat
Una mica de mostassa de Dijon
4 cull. soperes de vinagre de Xeres
12 cull. soperes d’oli d’oliva
1 grapat d’avellanes
1 formatge brie
Julivert triturat
Pelem els llagostins i retirem el budell. (Podem reservar les pells per poder fer un petit brou)
Els salem i saltem a una paella amb unes gotes d’oli. Reservem
Netegem l’escarola, i agafem les fulles més blanques, les escorrem i centrifuguem.
Pelem les avellanes i les trenquem una mica. Reservem
Traiem la pell del formatge amb molta cura i el tallem a daus. Reservem
En un bol amb l’ajut d’una cullera, barregem la mostassa, el vinagre i un polsim de sal. Afegim l’oli d’oliva sense deixar de batre.
A una safata per servir, posem les amanides, les avellanes, el formatge a daus i el julivert picat.
Amanim amb la vinagreta, remenem amb molta cura, de forma
que tot quedi ben amanit, escampem els llagostins per sobre i bon profit.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada