BACALLÀ EN SALSA VERDA

INGREDIENTS

4 lloms de bacallà
4 cullerades d’oli d’oliva
2 grans d’all picats
1 raig de vi blanc
200 g de brou de peix
Farina
½ caiena
Julivert picat 

Posar al foc una cassola ampla i baixa amb l’oli i es grans d’all picats. Encendra el foc a temperatura suau, i esperem que els alls agafin una mica de color.

Posar a la cassola els talls de bacallà, passats lleugerament per farina, amb la pell cap dalt.

Moure la cassola i afegir-hi el vi. Passats uns moments, afegirem molt a poc a poc el brou que ja tindrem calent, anirem movent la cassola i afegirem la meitat del julivert picat.

Per l’acció de l’escalfor aniran deixant els seus sucs i la gelatina i lligarem la salsa removent molt suaument la cassola.

Afegim la resta del julivert, rectifiquem de sal si fes falta, afegim una mica més de vi blanc, fem un parell de remenades més i ja podem porta a taula.           

Recepta del llibre La Cocina de M. Berasategui

Comentaris

Publicacions populars