SÈPIA AMB CIGRONS I ROSSINYOLS


 INGREDIENTS

1 quilo de sèpia
1 ceba
1 got de cervesa
2 gots d’aigua
Sal
Pebre negre
300 g de cigrons cuits
150 g de rossinyols

Netegem molt bé la sèpia, reservant  la salsa, la tallem a daus a la mida que més ens agradi, salpebrem.

A una cassola, posem oli i quan sigui calent, enrossim la sèpia a foc moderat, quan ha canviat una mica color, posem la ceba ratllada molt fina, remenem molt sovint  perquè la ceba se'ns confiti junt amb la sèpia, posarem el foc al mínim, i que cogui durant uns deu minuts.

Mentrestant posem la salsa de la sèpia en un bol, amb un got d’aigua, i remenem perquè se'ns incorporin molt bé els dos ingredients.

Passat el temps aboquem la barreja a la cassola, junt amb un got d’aigua i un de cervesa, que ens quedi ben coberta, rectifiquem de sal si fes falta i deixem a foc molt moderat uns altres deu minuts.

En aquest punt, aboquem els cigrons a la cassola, donem unes voltes i hi afegim els rossinyols, deixem coure fins que tinguem tot el conjunt al nostre gust.

 

Comentaris

Publicacions populars