BACALLÀ A L'ALL I PEBRE AMB TROMPETES I ESPINACS

INGREDIENTS 

2 trossos de bacallà dessalat
300 g d’espinacs
2 dents d’all
3 cullerades de pebre vermell de la Vera
Sal
20 g de trompetes de la mort deshidratats
Oli d’oliva
200 g de llard de porc
Farina

Posem a rehidratar les trompetes de la mort amb aigua tèbia.

Netegem i fregim els espinacs, amb unes gotes d’oli fins que perdin la seva aigua i els posem a una escorredora. Reservem

A una paella fem una barreja a parts iguals d’oli i de llard de porc, la portem al foc per fregir el bacallà que ja el tindrem enfarinat. Deixem daurar bé per tots costats, el retirem i posem a una safata.

A la mateixa paella i amb la meitat de l’oli de fregir el bacallà, daurem els alls, retirem del foc i tirem-hi el pebre vermell, barregem tot molt bé i finalment o aboquem sobre el bacallà que tenim reservat a una safata.

Portem la safata amb el bacallà al forn que tindrem escalfat a 160 ºC, durant uns 2 minuts.

Saltem les trompetes amb una mica d’oli. Tornem a una altra paella els espinacs que els espolsarem amb una mica de sal.

Per servir al plat posem el bacallà al costat posem els espinacs i les trompetes.

 

 



 

Comentaris

Publicacions populars