“GAZPACHUELO” TEBI DE RAP I LLAGOSTINS

INGREDIENTS PER EL BROU DE PEIX

250 g de peix per sopa 
Els caps dels llagostins
1 pastanaga
2 porros la part verda
1 ceba petita
I dent d’all

A una olla posem tots els ingredients i un polsim de sal, courem a foc lent, anirem desescumant, durant uns 25 minuts,

El colarem sense triturar. Reservem 

PER EL GAZPACHUELO

1 l de brou de peix
1 patata
1 porro la part blanca
50 g de carbassó
3 cullerades soperes de maionesa
4 cullerades d’oli d’oliva
Sal

Daurem el porro tallat petit amb un raig d’oli a foc suau, passats uns moments, afegim la patata tallada petita i el brou de peix, passats 10 minuts afegim el carbassó deixem coure 10 minuts més tot el conjunt.

En un bol hi posem la maionesa, anem afegint el brou molt a poc a poc, mentre anirem batent, fins que tinguem el gazpachuelo muntat. Amanim amb sal i pebre blanc.

PER A LA GUARNICIÓ

Amb un fil d’oli, saltegem per separat el rap i els llagostins, salpebrant-los

Servirem en un plat fondo, posarem el rap i els llagostins, hi aboquem el gazpachuelo pels costats i escampem una mica de julivert tallat petit.

 

Font de la recepta: Llibre de Arzak recetas

 



 

Comentaris

Publicacions populars