“GAZPACHUELO” TEBI DE RAP I LLAGOSTINS
INGREDIENTS PER EL BROU DE PEIX
250 g de peix per sopaEls caps dels llagostins
1 pastanaga
2 porros la part verda
1 ceba petita
I dent d’all
A una olla posem tots els ingredients i un polsim de sal, courem a foc lent, anirem desescumant, durant uns 25 minuts,
El colarem sense triturar. Reservem
PER EL GAZPACHUELO
1 l de brou de peix1 patata
1 porro la part blanca
50 g de carbassó
3 cullerades soperes de maionesa
4 cullerades d’oli d’oliva
Sal
Daurem el porro tallat petit amb un raig d’oli a foc suau, passats uns moments, afegim la patata tallada petita i el brou de peix, passats 10 minuts afegim el carbassó deixem coure 10 minuts més tot el conjunt.
En un bol hi posem la maionesa, anem afegint el brou molt a poc a poc, mentre anirem batent, fins que tinguem el gazpachuelo muntat. Amanim amb sal i pebre blanc.
PER A LA GUARNICIÓ
Amb un fil d’oli, saltegem per separat el rap i els llagostins, salpebrant-los
Servirem en un plat fondo, posarem el rap i els llagostins, hi aboquem el gazpachuelo pels costats i escampem una mica de julivert tallat petit.
Font de la recepta: Llibre de Arzak recetas
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada