PEUS DE PORC I BOTIFARRA DEL PEROL

INGREDIENTS

2 peus de porc (4 trossos)
1 botifarra del perol
Dues cebes
Una branca d'api
2 tomàquets madurs
1 got de cervesa
Sal
Pebre negre
Oli d'oliva

PER LA PICADA

Pinyons, alls, julivert,
Una torrada de pa, 10 avellanes

Per aquesta preparació els peus els he comprat bullits.

En una paella amb una mica d'oli fem el sofregit amb la ceba triturada i un pessic de sal, quan sigui rosa afegim els tomàquets també triturats i deixem coure a foc lent.

Tallem uns talls de la botifarra i els reservem per acompanyar el plat. Les restes les desfem i la incorporem al sofregit.

Posem els peus de porc en una cassola i aboquem el sofregit per sobre, afegim una mica d'aigua, i que cogui uns minuts tot el conjunt.

Mentrestant prepararem la picada amb tots els ingredients, afegim la cervesa i ho posem a la cassola.

Deixem-ho fent xup-xup durant, ½ hora aproximadament.

Font de la recepta el bloc M'agrada Catalunya, adaptada al meu gust.



 

Comentaris

Publicacions populars