PEUS DE PORC I BOTIFARRA DEL PEROL
INGREDIENTS
2 peus de porc (4
trossos)
1 botifarra del perol
Dues cebes
Una branca d'api
2 tomàquets madurs
1 got de cervesa
Sal
Pebre negre
Oli d'oliva
PER LA
PICADA
Pinyons, alls, julivert,
Una torrada de pa, 10 avellanes
Per aquesta preparació els peus els he comprat bullits.
En una paella amb una mica d'oli fem el sofregit amb la ceba triturada i un
pessic de sal, quan sigui rosa afegim els tomàquets també triturats i deixem
coure a foc lent.
Tallem uns talls de la botifarra i els reservem per acompanyar el plat. Les
restes les desfem i la incorporem al sofregit.
Posem els peus de porc en una cassola i aboquem el sofregit per sobre, afegim
una mica d'aigua, i que cogui uns minuts tot el conjunt.
Mentrestant prepararem la picada amb tots els ingredients, afegim la cervesa i
ho posem a la cassola.
Deixem-ho fent xup-xup durant, ½ hora aproximadament.
Font de la recepta el bloc M'agrada Catalunya, adaptada al meu gust.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada