PEBROTS DEL PIQUILLO FARCITS DE MOUSSE DE LLAGOSTINS

INGREDIENTS

6 pebrots del piquillo
250 g de llagostins
120 g crema de llet de 35º
70 g de maionesa
2 fulls de gelatina neutra
Sal
2 pastanagues
½ ceba tendra

Bullim els llagostins sense sal, perquè després farem servir una mica del brou de coure’ls.

Preparem una salmorra per als llagostins, amb 100 g de sal, aigua i gel, les hi deixem uns 20 minuts, passat el temps els esbaldim i eixuguem amb paper de cuina.

Posem a rehidratar la gelatina.

Escalfem 50 ml del brou dels llagostins i afegim la gelatina rehidratada remenem perquè es dissolgui bé. Deixem que solidifiqui i refredi lleugerament.

En el got de la batedora posem la maionesa, els llagostins pelats, en deixem 6  per decorar y la gelatina amb el brou dels llagostins ja solidificada i freda. Batrem fins que ens quedi ben cremosa. Reservem

Muntarem la crema de llet i anirem barrejant a poc a poc amb una espàtula. Provarem i si fos necessari rectifiquem de sal.

Abocarem tot el contingut a una màniga pastissera i farcirem els pebrots del piquillo.

Per servir al plat farem un llit amb virostes fines de pastanaga i ceba, a sobre posem els pebrots del piquillo farcits amb la brandada i a sobre un llagostí pelat i amb el seu cap.

Recepta vista a Internet i tunejada al meu gust

 

Comentaris

Publicacions populars