PEBROTS DEL PIQUILLO FARCITS DE MOUSSE DE LLAGOSTINS
120 g crema de llet de 35º
70 g de maionesa
2 fulls de gelatina neutra
Sal
2 pastanagues
½ ceba tendra
Bullim els llagostins sense sal, perquè després farem servir una mica del brou de coure’ls.
Preparem una salmorra per als llagostins, amb 100 g de sal, aigua i gel, les hi deixem uns 20 minuts, passat el temps els esbaldim i eixuguem amb paper de cuina.
Posem a rehidratar la gelatina.
Escalfem 50 ml del brou dels llagostins i afegim la gelatina rehidratada remenem perquè es dissolgui bé. Deixem que solidifiqui i refredi lleugerament.
En el got de la batedora posem la maionesa, els llagostins pelats, en deixem 6 per decorar y la gelatina amb el brou dels llagostins ja solidificada i freda. Batrem fins que ens quedi ben cremosa. Reservem
Muntarem la crema de llet i anirem barrejant a poc a poc amb una espàtula. Provarem i si fos necessari rectifiquem de sal.
Abocarem tot el contingut a una màniga pastissera i farcirem els pebrots del piquillo.
Per servir al plat farem un llit amb virostes fines de pastanaga i ceba, a sobre posem els pebrots del piquillo farcits amb la brandada i a sobre un llagostí pelat i amb el seu cap.
Recepta
vista a Internet i tunejada al meu gust
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada