BACALLÀ AMB ESPINACS I TARONJA

INGREDIENTS

600 g de bacallà dessalat
600 g d’espinacs
200 g de taronges
Oli d’oliva
50 g d’ametlles torrades
1 llimona
Farina 
Sal
Pebre negre

Espolsar els talls de bacallà amb pebre negre molt.   
 
Enfarinem els talls de bacallà, una paella amb oli els fregim, només perquè s’agafi la farina per tots els costats.  

Els posem a una safata pel forn, ragem amb una mica de l’oli i els portem al forn que tindrem preescalfat a 180 ºC, deixem coure durant uns deu minuts.

Mentrestant netegem els espinacs, i en separem les fulles més tendres, que seran les que farem servi, i tallem els grills de taronja, traient-hi la part blanca.

Posem a un bol les fulles dels espinacs, salpebrem, ragem amb unes gotes de suc de llimona, i barregem amb els grills de taronja.

Per servir, al plat posem els espinacs i la taronja al centre del plat, el bacallà a sobre i espolsem amb les ametlles torrades triturades.



 

Comentaris

Publicacions populars