CALÇOTS ARREBOSSATS
1 ou
Oli d’oliva
Sal
Farina
Aigua
Salsa de xató
Triarem els calçots més prims que trobem els netegem retirant-ne la capa exterior, les arrels i la part verda de les fulles. Els esbaldim i deixem escórrer.
En un bol posem el rovell d’ou amb una cullerada d’oli, una mica de sal <i la farina. Remenem-ho amb un batedor de varetes fins que ens quedi una pasta sense grumolls. Afegim-hi l’aigua i tornem-ho a remenar- deixem reposar a la nevera una mitja hora.
Muntem la clara d’ou a punt de neu i barregem molt suaument amb la pasta que tenim a la nevera.
Portarem al foc una paella amb abundant oli, quan el tinguem calent mullarem els calçots amb la pasta i els portarem a la paella, els deixarem fins que quedin rossos. Quan els traiem els posem sobre paper absorbent,
Els
posem a un plat acompanyats de salsa de xató. (En aquesta ocasió l'he comprat preparada)
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada