RAP AMB PÈSOLS, CANSALADA CURADA I ALLIOLI DE KETCHUP
200 g de pèsols
1 ou
40 g de cansalada curada
Oli de gira-sol
Vinagre de sidra
1 cullerada de ketchup
Sal
Netegem el rap, el salem i l’envasem amb oli al buit. Després el coem a 45 ºC durant 12 minuts a baixa temperatura en el sous-vide.
Passat el temps el traiem de la bossa i el reservem.
En una bossa per fer al buit envasem els pèsols amb oli i sal i els coem a 85 ºC durant 15 minuts en el sous-vide.
En el vas de la batedora hi aboquem l’ou, el ketchup, l’oli de gira-sol i el vinagre. Triturem i emulsionem per aconseguir una maionesa.
Per
servir, al fons del plat fem una muntanyeta amb els pèsols, als costats posem
dos talls de rap que hem marcat en una paella, per sobre posem un tall de la
cansalada curada sobre cada tall, que amb l’escalfor es fondrà una mica. Acabem
posant uns punts d’allioli i un fil d’oli.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada