CALAMARSONS AMB CEBA I OU FERRAT
Aquest plat vàrem menjar-lo ja fa molt temps al Quim de la Boqueria, a quedat bo però no i a punt de comparació. No he pogut endevinar com el fa perquè el seu estava deliciós.
INGREDIENTS
1/2 k de calamarsons2 cebes
1/2 got de cervesa
Oli
Pebre negre
Sal
1 ou
Netegem els calamarsons, quan són dels petits no els hi trec la pell.
Tallem les cebes en juliana, i l’espolsem amb una mica de sal.
A una cassola posem oli i la portem al foc per confitar-hi la ceba a foc suau.
Quan la tinguem gairebé transparent, és el moment de posar-hi els calamarsons que ja tindrem salpebrats, remenem una mica, afegim la cervesa, deixem coure a foc mitjà.
Els anirem remenant de tant en tant, si fes falta posem una mica més de cervesa o una mica d’aigua, deixem confitar fins que els tinguem al nostre gust.
En aquest punt es el moment de preparar l’ou ferrat com tinguem costum de fer-lo.
Posem l’ou ferrat al plat i escampem els calamarsons per sobre, podem deixar per menjar-los així i anar barrejant, o barrejar-los directament.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada