BACALLÀ CONFITAT AMB GORGONZOLA
2 lloms de bacallà
80 g de formatge Gorgonzola
40 dl de crema de llet 35º
Avellanes x decorar
Avellanes triturades
2 grans d’all
0li de gira-sol
Torrades xip
Grans de pebre negre
En un cassó posem mig litre d’oli, els grans d’all i el pebre negre en gra.
Escalfem l’oli fins que comenci a bullir, retirem i esperem que l’oli es refredi una mica (amb uns deu minuts en tenim prou) i introduïm el bacallà.
Confitem el bacallà durant uns quinze minuts, passat el temps retirem del foc i el deixem en el mateix cassó, per tal que no es refredi.
PER A LA SALSA GORGONZOLA I AVELLANES
En un cassó posem la crema de llet i el formatge esmicolat, ho posem a foc baix i anem remenant per barrejar els ingredients fins a fer-ne una salsa, tot seguit afegim les ametlles triturades finetes, remenem perquè quedin ben incorporades.
Per servir, posem el bacallà al fons del plat, escampem unes miques d’avellanes triturades. Posem-hi per sobre la salsa al gorgonzola i un parell d’avellanes senceres, al costat unes torrades xip.
Font de la recepta LA GALIÀ CATALANA adaptada al meu gust.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada