LLUÇ AMB PÈSOLS I ROVELLONS

INGREDIENTS

4 talls de lluç
400 g de pèsols sense clova
200 g de rovellons
1 ceba tendra
1 got de cervesa
1 got d’aigua
Farina
Oli d’oliva
Sal
Pebre blanc molt

En una cassola posem un raig d’oli i la portem al foc, salem i enfarinem el lluç i l’anem posant a la cassola, només volta i volta, el traiem i reservem.

Amb l’oli que en queda hi posem els pèsols (aquests els tenia al congelador) anirem donant-los voltes perquè es descongelin a poc a poc.

Quan veiem que ja han canviat de color, salpebrem i afegim la cervesa i l’aigua, remenem molt bé i deixem coure a foc suau fins que gairebé els tinguem al nostre gust.

En aquest punt posem el lluç a la cassola i els rovellons, si fes falta afegim una mica més d’aigua i cervesa (n’ha fet falta molt poca de cada) i deixem uns cinc minuts més.

Passat el temps, tapem la cassola i deixem reposar. Si fes falta a l’hora de dinar li donem un toc de calor

Per servir, al plat posem dos talls de lluç, unes cullerades de pèsols i uns talls de rovellons.

 

Comentaris

Entrades populars