GALTES DE PORC ROSTIDES AMB CAMAGROCS


INGREDIENTS

4 galtes de porc
1 ceba
2 tomàquets madurs
2 grans d’all
1 cullerada de farina
1 copa de vi ranci
½ l de brou de carn
200 g de camagrocs
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

Desossem les galtes. Amb els ossos preparem el brou, el posem en una olla, les cobrim d’aigua i una cullerada sopera de sal, deixem coure a foc sua fins que tinguem un brou consistent, si fes falta afegim una mica més d’aigua.

Mentrestant posem oli en una cassola i mentre s’escalfa, salpebrem les carns de les galtes. Quan el tinguem calent les enrossim per tots costats. Reservem

Amb el mateix oli sofregim la ceba triturada molt fina. Un cop enrossida afegim els tomàquets ratllats mol fins.

Quan tinguem ben concentrat el sofregit, hi aboquem els alls trinxats i la farina. Seguidament afegim el vi ranci, deixem reduir. Hi aboquem el brou de carn colat i les galtes. Tapem la cassola i deixem-ho coure durant uns quaranta minuts a foc baix.

Netegem i rentem els camagrocs. Quan hagi passat el temps de cocció els afegim a la cassola i deixem coure el conjunt uns cinc minuts més.

Per servir, al plat podem dos trossos de galtes, i escampem els camagrocs pels costats i per sobre.

 

 


 


Comentaris

Entrades populars