CONILL I ROVELLONS AL PIL-PIL

INGREDIENTS

3 cuixes de conill
4 espatlletes de conill
Rovellons
3 grans d’all
1 got de cervesa
3 fulls de gelatina
Sal
Pebre negre

Trossegem les cuixes, i les espatlletes les deixem senceres. Netegem, salpebrem i reservem.

Posem a rehidratar la gelatina amb aigua freda.

Netegem, tallem i saltegem els rovellons.

Posem una cassola amb un raig d’oli, hi afegim el que han deixat els rovellons i la portem al foc, quan sigui calent anirem posant els talls de conill fins que els tinguem daurats per tots costats. En aquest punt, hi afegim la cervesa, els alls pelats i les fulles de gelatina que tenim hidratades.

Deixem coure a foc mitja, ni molt alt ni molt baix, perquè es deslligaria la salsa.

Anirem bellugant la cassola de tant en tant, veurem com es va lligant el pil-pil.

Ha de coure gairebé uns cinquanta minuts, ara és el moment d’afegir-hi els rovellons, deixar uns deu minuts més.

Haurem de fer aquesta operació abans de servir. Posem una paella al foc, a temperatura mínima, anirem posant petits collerons de la salsa de la cassola i amb un colador de malla molt fina, remenem i de seguida veurem la diferència de textura. Continuem fent aquesta operació fins que a la cassola no hi quedi salsa, ja tenim el pil-pil.

Emplatem el conill, els rovellons hi salsem amb el pil-pil acabat de lligar.

 

 

 

Comentaris

Entrades populars