CONILL I ROVELLONS AL PIL-PIL
INGREDIENTS
3 cuixes de conill
4 espatlletes de conill
Rovellons
3 grans d’all
1 got de cervesa
3 fulls de gelatina
Sal
Pebre negre
Trossegem les cuixes, i les espatlletes les deixem senceres. Netegem, salpebrem i reservem.
Posem a rehidratar la gelatina amb aigua freda.
Netegem, tallem i saltegem els rovellons.
Posem una cassola amb un raig d’oli, hi afegim el que han deixat els rovellons i la portem al foc, quan sigui calent anirem posant els talls de conill fins que els tinguem daurats per tots costats. En aquest punt, hi afegim la cervesa, els alls pelats i les fulles de gelatina que tenim hidratades.
Deixem coure a foc mitja, ni molt alt ni molt baix, perquè es deslligaria la salsa.
Anirem bellugant la cassola de tant en tant, veurem com es va lligant el pil-pil.
Ha de coure gairebé uns cinquanta minuts, ara és el moment d’afegir-hi els rovellons, deixar uns deu minuts més.
Haurem de fer aquesta operació abans de servir. Posem una paella al foc, a temperatura mínima, anirem posant petits collerons de la salsa de la cassola i amb un colador de malla molt fina, remenem i de seguida veurem la diferència de textura. Continuem fent aquesta operació fins que a la cassola no hi quedi salsa, ja tenim el pil-pil.
Emplatem el conill, els rovellons hi salsem amb el pil-pil acabat de lligar.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada