CANELONS DE TONYINA 2ª VERSIÓ



INGREDIENTS

1 paquet de pasta de verdures x canelons
250 g de tonyina amb oli
1 ceba petita
1 pebrot verd petit
1 tomàquet madur
1 gra d’all
Sal
Pebre negre

PER A LA BEIXAMEL

½ l de llet
Mantega
Farina
Formatge ratllat

Tallem molt petits la ceba i el pebrot, els posem en una paella amb oli de la tonyina i salpebrem al nostre gust.

Quan tinguem la verdura sofregida i aboquem la tonyina no massa esmicolada, perquè mantingui la seva textura. Donem un parell de voltes amb molt de compte per no desfer massa la tonyina.

Preparem les planxes de canelons aquestes de verdures, segons ens indica el fabricant.

Les estenem sobre el marbre i les farcim, enrotllem i les anem posant a una safata pel forn untada amb una mica de mantega, procurant posar l’obertura a la part de sota.

Preparem la beixamel com tinguem costum de fer-la, l’escampem per sobre dels canelons i acabem amb bona quantitat de formatge per sobre.

Els portem al forn que tindrem preescalfat i el deixem fins que els tinguem gratinats per sobre.

Comentaris

Entrades populars